Biranneadayiiii Çatı muaynesinden geliyorumm ay bu muydu Allah aşkına burda neler okudum yok şöyle böyle 0 acı resmen ya çok kolaydı ve muayeneden sonra beni bı gülme krizi aldı ki sormayın 🤣🤣
Nazli_ayar Biranneadayiiii kaçıncı haftada yapiyolar çatı muayenesini. Cidden burda aşırı korkutuyolar insanlari ya bilmedigimiz bişey için daha yasamadan strese giriyoruz.
Selenaysss Biranneadayiiii kendinizi kasmadığınız sürece gerçekten çok kolay geçiyor 3.muayene oluşum
rabisimm Biranneadayiiii bende şu ana kadar 3 kez çatı muayenesi oldum erken doğum riskimden dolayı sadece bi kez acı hissettim onda da ebe hemşire jel sürmemişti sanırım o yüzden acı hissettim onun dışında kasmazsan acımıyor hemen bitiyor zaten
Biranneadayiiii Nazli_ayar 38.ci haftada oldum canım gerçekten bende kafamda kurmuştum ama hiç acımadı ya
Annesininbitanesi1 Biranneadayiiii kaçıncı haftada yapıldı bide doktorunuz söyledi mi yapmadan önce su gün diye
Biranneadayiiii Annesininbitanesi1 38.ci haftamda yapıldı doktorumda bu haftada yapicagini söylemişti zatenn
Biranneadayiiii saykoogg kimi doktor o haftalarda yapıyor canım ama benim doktorum 38.ci haftada yaptı çünkü bi nevi doğumuda tetikliyor çati muaynesi
Elifkckgln Biranneadayiiii açıkçası kendini kasmazsan ve açıklığın varsa çok korkulacak birşey değil ama açıklık olmadan bakılınca can yakıyor
Biranneadayiiii Elifkckgln benim açıklığım yoktu canım birazda kastım kendimi ama hiç acımadı canım yani doktorun elinden kaynaklı da olabilirr
Helpmee Biranneadayiiii hayır hayır acımıyor burda yazılan herşeye bakmamak lazım sakin rahat olacaksın
Biranneadayiiii Helpmee bencede ya o kadar çok kötü okudum ki çatı muaynesi ile ilgili gerçekten abartılmış bide ben doktorun el hafifliğinede bağlıyorum biraz