Yildizim Merhaba hanımlar😊 bugün cinsiyetimizi öğrendik doktor bi baktı ki pipisi tam karşıda 😂 bu arada bugün 15 haftalık olduk😊
Benay Yildizim maşallah oğlan geliyor ha 😂😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aha sende bi kaynana adayısın çok merak ediyorum nasıl kaynana olursun acaba 😂😂😂😂 inşallah bende biran önce öğrenirim ya ne gelecek ben ne çıkartacam şu dünyaya 😂😂😂
Aleynaozkayaa Yildizim oyyy onun pipisini yesinleeer🙈👶🏻 Benimde allah nasip ederse oğlum olucak 34 haftalıgız az kaldı 🦋
Yildizim Benay kötü kaynana olacam🙄😂😂🙈 Allah muhafaza😱hamileliğin her anı çok ayrı ya şimdi oğluşum diye sevecem😊 kaç haftalıksın 😊
Yildizim Aleynaozkayaa doktor bi de pipiye bak bak diyor😊😊 Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah😊😊
Tomrisinizi Afferin size pipiyi gorduyseniz butun dertleriniz bitmistir 😎 hayirlisiyla saglikla gelsin insallah
Benay Yildizim 16 haftalığım yurtdışındayım naletler 20 haftadan önce söylemeyiz diyorlar neymiş emin olacaklarmış göreceğin belli işte neyinden emin olacan 2 haftada şeyi büyüyecek sanki 😂😂😂 ayy dellendim gene 😂😂😂😂