BirPatiSever Şu an çok değil ateşim 37.3 ama artarsa diye korkuyorum tabi. Yaşayan var mı? Acile falan gitmeli miyim, biraz bekleyip yükselirse mi gideyim?
Elika0 BirPatiSever hemen acile gitmelisin. Kan testi yapılacak vücudunda enfeksiyon olabilir beklemeden hemen git. Güzel haberler ver inşallah 🙏
incikinannesi BirPatiSever bende sabahtır hapşırıyorum onun dışında ateşim 37.3 halsizlik var kendimden korkuyorum siz covidmisiniz
Elika0 BirPatiSever kişiden kişiye değişir o. Normalde ateşini ölçtüysen anlayabiliriz ancak. Beklemeden hastaneye gidin lütfen
Birsen2906 BirPatiSever ben şuan kovitim ateşim bazen 37. 4 oluyo sonra dusuyo hiç 36.7 düşmemişti ama covitte önce daha sıcaktım hatta
BirPatiSever Elika0 doktorumla konuştum ilaç önerdi (reflor şase)Kötüleşirsen acilde bi serum taktırabilirsşn dedi.
Zehra9616 BirPatiSever ishaline sebep olan herhangi bi enfeksiyon varsa evet atesin yukselir gitmelisin
Deletedmom9823 BirPatiSever ishal virüsü olmuşsun büyük ihtimalle bende olmuştum gitsen serum taktırsan iyi olur
Elika0 BirPatiSever hastaneye gitmenize sevindim tahmin etmiştim enfeksiyon kapmışsınız. Çok geçmiş olsun
Uyrkzbn BirPatiSever dün ayno bende öyle oldum ishal ve ateş 37.5 a kadar yükseldi ateşim sonra kendiliğinden düştü bugün hiç olmadı ama ishal devam ediyo dünkü kadar olmasada
Uyrkzbn BirPatiSever bende bugün gittim doktora ishalim geçmemişti çünkü crp 22 çıktı dahiliye görsün dedi doktorum yüksek dedi. Siz ne yaptınız acaba