Semaen Seyma_15 iç çamasırı giymeyin bol su için . Dut kürü de iyi geliyor . Yada dut kurusu yiyebilirsiniz . Ben böyle atlattım.
Elif1104 Seyma_15 benim hamileliğim en başından beri var 27 haftalık hamileyim ve bugün tekrar gittim yine enfeksiyon var tek kullanımlık ilaç verdi geçmiyor bol su iç diyor doktor su içtiğim halde geçmiyor hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durummuş🤷
Seyma_15 Elif1104 Bana da öyle dedi ilaç verdi inşallah biran önce atlatırız bnde en çok karın ağrısı var
Cotanakk Günde 3 litre su ben gece Yatmadan önce bir su bardağı suya bir çorba kaşığı sirke ekleyip içmiştim ayrıca özel bölgenizi sirkeli suyla düzenli şekilde yıkamanızı tavsiye ederim doktorum ise Monurol şase adlı tek kullanımlık bir antibiyotik vermişti
Drya55 Bende de var sanırım birkaç gündür idrarda yanma,koyu renk idrar ve kokulu akıntı başladı doktoruma yazdım ne yapmalıyım diye tahlil vermelisin önce dedi
Ebrarliya Seyma_15 gecmis olsun canim bu gun bende idrar tahlili sonucu aldim 21 haftalik hamileyim doktora sordum nasil kurtulurum nasil korunurum anlamdim nasil oluyor diye sık sık ictigin su markasini degistir 2 bucuk litreden fazla su tuket dedi taze bilgi 🙋♀️