Evet kızlar sonunda bende doğurdum👼🏻🥰 nasıl başlasam bilemiyorum 40+5 olmuştuk prensesim gelmek istemiyordu. Sadece yalancı sancılarım vardı aşırı derecede geceleri artık uyuyamıyordum ve artık her gün her gece tamam bu sefer kesin geliyor diyordum ama malesef. Normal doğum istiyordum kesinlikle sezaryen tercihim değildi tabi ama mecbur kalmadıkça yani. Doktorum artık suni sancı verip doğumu başlatmalıyız bi problem yaşamayalım dedi. 14.10.2021 perşembe sabahtan gel yatışını yapalım dedi. Ben sabah gitmedim tabi eşimle uyandık kahvaltımızı falan yaptık öğlene doğru güle oynaya hastaneye gittik. İşlemler yapıldı ve odamıza geçtik. Doktorumun da nöbetçi olduğu gündü o gün ki planlıydı zaten takip edebileyim seni diye o günü seçtik. Hazırlıklara başladık nst bağlandı ve doktorum geldi. Suni sancı için alttan bi ilaç yerleştirdi bununla başlayıp sancılarını aşama aşama yükselticez dedi sadece 1 cm açılmam vardı halimi siz düşünün🥺 neyse ilacın etkisi gelmeye başladı böyle bir ağrı olamaz. Bunun gerçeğini düşünemedim yani ayrıca vakit geçmek bilmiyordu. Sancılarım birden fırladı aşırı derecede ağrı çekiyorum, 1.5 - 2 saat falan geçmişti hemşire geldi bi baktı doktora fotoğrafını attı ve doktorum geldi. Acil sezaryene alıyoruz dedi bebeğimin kalbi 3 kere 50 lere düşmüş bide kanala inemiyormuş başı çok yukarda dedi zaten bu çocuk normal yolla doğacak olsaydı çoktan gelirdi şansımızı zorlamayalım dedi. Birden odaya hemşireler doluştu sonda takıldı ufacık bi acısı var sinek ısırığı gibi sonra annemi aradım yoldaydı oda sakın öyle bişey yaptırma beni bekleyin diyo alem kadın😂😂 neyse beni apar topar ameliyathaneye götürüyorlar bir yandan acı çekiyorum sancı mahvediyo bi yandan sezaryen korkusu ameliyathaneye geldik acıdan ağlıyorum resmen. Oradaki doktorum hemşireler ebeler inanılmaz iyi ve ilgililerdi. Spinal yapacaklarını söylediler genel olsa olmaz mı dedim yemek ne zaman yediğimi sordular ve genel için uygun olmaz dediler ben normal yaparım diye karnımı doyurup gitmiştim. Neyse belden iğne yapıldı normal iğne yani öyle bi acısı ağrısı yok. Yatırdılar beni tamamen uyuşmamı beklediler zaten bi kaç saniye sonra uyuşmuştum sadece çekiştirmeleri ve dokunuşları hissedeceğimi söylediler. Bi yandan korku bi yandan heyecan bi yandan midem bulanıyo falan amanınnnn oda neeeee🥰👼🏻 prensesimin sesini duydum o an gözlerimden yaşlar süzüldü tarif edilemez bir duygu ve anne olduğumu o an anladım. Yanıma getirdiler öptüm kokladım kuzumu temizleyip giydirirlerken izliyordum aynı zamanda karnım dikiliyordu. Neyse biraz geçti inanılmaz bir mide bulantısı geldi bana çıkarıcam dedim hemşireye bez koydu boynumun kenarına böğürüyorum ama anestezinin etkisiyle gelmiyor bişey inanılmaz zorladı beni o sırada bebeğimi çıkartacaklar fotoğraf çekelim dediler öyle bi bulantı yaşıyorum ki hiç birşy istemiyorum iyi değilim diye bağırmışım. Sonra hemşire dedi seni uyutalım biraz uyumuşum gözümü açtım bitmiş herşey yukarıya götürüyorlar asansöre gelecekken midem dedim ve bu sefer tam çıkardım🤦🏻♀️ sağolsunlar sakinleştirdiler beni bişey olmaz yukarıda hallederiz falan diye. Yukarıya çıktık eşim ve annem çok heyecanlı ve mutlulardı bir de bebeğim orda tarif edilemez bir duygu😢🥰 hemşireler üzerimi değiştirdiler hemen anneme falan gerek kalmadı. Ve bebeğimi emzirmemi istediler çok şükür sütüm az az da olsa geldi hemen..5-6 saat sonra uyuşukluğum geçti ve hemşireler beni yürütmeye geldiler. Biraz zorlandım ama sonra alıştım geçti. İlk başta sadece nescafe içtim çok iyi geldi inanılmaz rahatlatıyo. Neyse o gecemiz öyle geçti annem kaldı yanımda Allah razı olsun. Ertesi gün öğlene çıkışımız yapıldı. Kızlar eve gelipte ilaçların etkisi geçtikten sonra inanılmaz derece ağrılar çektim . Yaklaşık 5-6 gün boyunca özellikle yatıp kalkarken desteksiz kalkamıyordum zaten annem yanımdaydı hep ama inanılmaz acı çektim. Bugün 12 gün olduk çok şükür her gün biraz daha iyi oluyorum.Şuan Elanaz’ım uyuyor bende size yazmak istedim. Annelik çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏼 Uzun oldu hakkınızı helal edin okumayı sevenler için uzattım biraz☺️ hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.🤲🏼❤️