defneninannesi44 Kızlar ben 9+0 gebeyim ve şuan canım çok hamburger çekiyor yesem zararı olur mu siz nasıl yapıyorsunuz
Minekorkmaz defneninannesi44 ye gitsin ya ne zararı olucak sadece bildiğin güvendiğin yerden yemen önemli.
aselnannesi defneninannesi44 Ben gebeligim boyunca kaç kere yedim bilmiyorum bence bu kadar kasmaya gerek yok fazla abartmamak şartıyla herşeyden yenilir . Tabi ki midye olsun çiğ balik falan bunlar kesinlikle yasak demisti bana doktorum
1Hanzadehanim defneninannesi44 ilk kızımda da yedim ikinci kızımda da yiyorum ne gibi zararı olabilir ki
defneninannesi44 Fatma_4224 popeyes istiyor yani tavuk onu evde yapmam zor olur sanki bi de çiğ kokuyu aldım mı midem bulanıyor
Fatma_4224 defneninannesi44 zararı olacagını dusunmuyorum yiyebilirsiniz. 🤗🤗 Canınız cok cekiyorsa alıp yiyin kendinize ve bebeğinize zulüm etmeyin 🥰
Mom6272 valla cok defa yedim🤤 sadece mayonezin pastörize yumurtadan yapılıp yapılmadığına ve etin pisimine dikkat ediyorum.
Senayyalcin defneninannesi44 9 ay boyunca ne istersem yedim fast food olarak kararınca yemekten zarar gelmez fazlasına kaçmadan :).
demethanim defneninannesi44 ye tabii. Ben canım istedikçe yedim. Düzenli ev yemeği yiyorum normalde ama canım çekerse de bugün hamburger günü diyip yiyorum. Nolcak sanki Allah’ın izniyle bişey olmaz kasma kendini.m her yiyecekten bir fayda geçer çocuğumuza. Rahat ooolll ☺️☺️😘 afiyet olsun