32yasilkannelik Merhabalar 😊 İlk gebeliğim ve Ankara’da doktor arayışındayım 9.haftaya yeni girdik. Hangi doktora ne kadara gidiyorsunuz acaba ?🐣
adalas 32yasilkannelik merhaba ben fatma bolkana gidicem haftaya çarşamba 32 haftalik hamileyim. Muayne ucreti 450 tl doğumu da koruda yapıcam insallah doğuma da.5500 vericez. Bu zamana kadar da kontrollerimi devlette yaptırdım. Çevremdeki pek cok kisi fatma bolkadan memnun kendisi normal doğumu da desteklediği icin gitmek istiyorum.
Feriyecrin_annesi 32yasilkannelik gazi hastanesi mesut ökteme gidiyorum. Hastanenin çok yakınında kliniği var. Muayene ücreti 500tl.
Busrast 32yasilkannelik merhaba bende 14 haftalık hamileyim ,uzun süre bende doktor arayisindaydim ve sonunda medicalpark sevgi yıldırım altaya karar verdim . İlk muayneyi olduktan sonra da doğum paketi aldım 8500 TL tavsiye ederim ☺️
Ceylin680 Ben devlethastanesine Gidiyorum ama gecenlerde Etimesgut Ankara life uygun yazmislardi hatta baska paylaşanlar da oldu Ankara life Latin diğer hastanelerden ucuz olduğunu muayneyede 160tl alıyorlarmış .isterseniz. Arayin
32yasilkannelik Busrast şu ana kadar duyduğum en düşük paket ücreti değerlendireceğim çok teşekkür ederim
Annesininbitanesi1 32yasilkannelik A Life öneririm canım paketleri uygun ve doktorları çok iyi ben Alptekin hocaya gidiyorum şuan 32+ 4 oldum çokta memnunum
Busrast 32yasilkannelik daha uygun yerler de gördüm ama memnuniyet bu kadar fazla değildi. Ben buradan önce Çukurambar koruya gidiyordum 9500 dediler ama muayne ücreti çok fazlaydı . Doktorum iyiydi ama çalışanların çoğu ilgisiz ve tersti . Ama şu an gittiğim yerde gerçekten herkes guleryuzlu bu kadarını bende beklemiyordum . Araştırdığima uğraştığıma değdi 😍
Busrast HilalNur1 Bülent hocayı bilmiyorum ama bence o da çok iyidir ilginç bir şekilde ben çok ısındım hastaneye ☺️ inşallah siz de memnun kalirsiniz