7 hafta 3 günlük gebeyim herkes gibi bende işten çıkıp eşimle bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik cuma günü. Cuma günü 7 artı 0dım adetime göre üstten görünmedi alttan baktı ve kötü yorumlar yapmaya başladı kesenin etrafında yoğun bir şekilde kanlanma mevcut sağlıklı bir gebelik olarak görmüyorum zaten geriden geliyor dedi günde bir kez progestan kullanıyordum kes dedi düşür demeye çalıştı hiç şansı yok mu dedim yok dedi.biz eşimle yıkıldık ama aklıma çok güvendiğim bir doktor geldi muayenesi çok pahalı ama dedikleri güvenilir biri bir can bu kadar kolay oluşmuyor bunları yazarken bile burnum sızlıyor o yüzden mide bulantısı diğer tüm hamileliğin belirtilerini gülerek geçirin bebeğiniz sağlıklı olsun da.Neyse güvendiğim doktor sağolsun evet kese de yoğun kanlanma oluşmuş dedi ama bebeğin görünüyor dedi sadece geriden geliyor kalp atışı ondan oluşmamış ya da görünmüyor olabilir dedi 5 hafta 5 günlük ölçtüm ben dedi yani aslında geriden geliyor olması ve kanlanma önemli değil ah bir kalp atışını duysam ben bebeklere son adetine göre 8nci haftaya kadar gün veririm dedi progestanı da günde ikiye çıkardı umudunu kaybetme iyi düşünerek gel haftaya dedi cumartesiyi bekliyorum.Bugün de devlet hastanesine gittim rapor almak için gitmişken de bebek ne durumda baktırayım dedim ama alttan bakamadı Prop aleti bozukmuş üstten görünmez ama yine de bakayım dedi o kadar yoğun sıvı birikimi var ki dedi kesen kanlanmış ama böyle olup doğuran bir sürü gebem var dedi ben senin yerinde olsam bir hafta daha beklerim dedi hocam dedim ben iki hafta yine beklerim yeter ki kalbi atsın bebeği de gördüm dedi haftaya bir daha görmek lazım dedi o da yani aslında iki doktor da umut verdi son söz Rabbimin kızlar. Gebeler gebe olmayanlar bir duanızda beni de katarsanız çok sevinirim 🙏