Umutsmom 29.haftadayım.Sarıya dönük bir akıntı oldu bu sabah, iltihabi enfeksiyon muhtemelen.Vagiflora yada gynomex fitil kullanan oldu mu ?
sennaaylmz Umutsmom Ben çok kullandım. İdrarde enfeksiyon çıktı kültür verdim bir şey çıkmadı. Vajinal enfeksiyon dedik en son fitil kullandım defaalrca ama etkisi 5 gün Max 1 hafta sürdü. Geri geliyor sarı ve yeşilimsi akıntım. 35 haftaligim 28 den beri böyle
demirmommm Umutsmom benim en başından beri var yeşil sarı akıntım hiç geçmedi fitil kullanıyorum tekrar ediyor inşallah erken doğuma sebep olmaz
Sblut23 Umutsmom bende 29 haftalık hamileyim 26 dan beri sarı akıntım var enfeksiyondan kaynaklı doktorum normal dedi bol su iç dedi. Bir de kokusuz ise korkacak bir şey yok canım
BabyBabyy01 sennaaylmz benimde öyle yeşil akıntı 31 oldum en başından beri öyle gecmicek galba dogurana kadar
sennaaylmz Umutsmom bu enfeksiyonları ve akıntıların normal olduğunu söylüyor doktorum. Bir sakıncası yada doğum için kötü bir yanı yok dedi. Ama tabi kasıkta ağrı idrar yaparken yanma vs gibi sorunların varsa tahlil vermeye gitmelisin doktorun gormesinde fayda var
sennaaylmz Umutsmom evet canım sadece steril bir şekilde alıyorsun. Ama dediğim gibi ondada bir şey cikmadi
Umutsmom demirmommm inşallah 😥bence olmaz çok duydum olan kişiler bende yeşil değil ama sarı…alttan muayene oldunuz mu peki ben olmak istemiyorum
demirmommm Umutsmom yok hiç alttan muayene olmadım hamilelikte ama öncesinde olmuştum smear testi yapılmıştı hpv teşhisi kondu galiba ondan bu yeşil akıntım
demirmommm BabyBabyy01 erken doğuma sebep olur diyorlar mı yada ilişkiyi yasakladı mı doktorunuz ben de 30 haftalığım en başından geçmedi
BabyBabyy01 demirmommm aynen erken doğuma sebep oluyomus benim ilkindede oyledi gecmek bilmedi bı turlu erken olmuştu nasıl geçer hicbi fikrim yok 😕