mutlufatos19 seri4270 erkek gayet iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok sadece çok yiyorum şimdiden 4 kilo aldım 🤦🏻♀️
gldn065807 seri4270 kızımı gördüm geldim şimdi sadece plasenta biraz aşağıda olduğu için arada kanamam oluyor çok şükür şimdilik 17+1 haftada yiz iki buçuk kilo vermiştim hiç almamışım 🙈
Asenali seri4270 16 haftalık olduk kesin erkek dedi 43 kiloyla hamile kaldım henüz 16 haftalık olmama rağmen 50 kilo oldum hadi hayırlısı 😂
seri4270 mutlufatos19 ay maalesef benim de 2 ay bişey yiyemedim ama şimdi iştah fena açıldı bir de hemen elim ayağım titriyor açlıktan
seri4270 gldn065807 maşallah benim de kız inşallah değişmez tabi detaylıya girene kadar net değilim doktor kesin desede😅 Dikkat edin kendinizi yormayın çok ayakta durmayın🌸
gldn065807 seri4270 bana kesin dediler canım bugün yine gittim doktora kız dedi öyle yapuyorum 20 haftadan sonra çıkar dedi bakalım inşallah çıkar
seri4270 Asenali gidiyor malesef ben ilk doğumum da 53 le hamile kalıp 82 yle doğuma gitmiştim . Şimdi hiç almadım ama çok iştahım açıldı yine 🤦🏻♀️😅 detaylı da kesinleşir bize de kız kesin dedi ama detaylıyı bekliyorum😍
azraa12 seri4270 seri4270 bende bugün gittim 16 haftalık olduk doktor bebek asagida olduğu icin görünmüyor dedi merak ediyorum bende bi hafta sonra tekrar gidecegim
seri4270 azraa12 anladım canım bende 16 da gitmiştim ilk gözükmedi meyve suyu ve çikolata ye yine bakıyım dedi sonra gördü kesin kız dedi bakalım yine detaylıya girince isim düşüneceğim 🥰 sizde giderken haftaya bunları yiyip için☺️
pelince34 seri4270 ben tüp mide ameliyatlıyım 3 sene önce olmuştum çok az yemek yiyorum. Doktorum çok kilo almazsın demişti.
azraa12 seri4270 anladım canım öyle yaparım ama benimki asagida dedi ondan görünmedi hıc tahmin bile yapmadı ilk oğlumda direk söylemişti insallah bi hafta sonra öğrenirim 😊
blueberyy00 seri4270 sadece iki hafta önce tahminde bulundu doktorumuz daha kesin değil 17. Haftamizdayiz