Ceydaysn Merhabalar doğumum için 38+1 e gün verildi , bebeğimde çok şükür herhangi bir problem yok, çok mu erken acaba doğum için ? O haftalarda doğum yapıp sıkıntı yaşayan oldu mu
Hatice_esila Ceydaysn benimde kızımda sancım vardı acile gitmiştim dr kilosunun yerinde olduğunu söyledi bana sorarsan alalım dedi bende kabul ettim 38 e gireceğimiz hafta kızım 3800 doğdu❤️🥰
SncrMerve Ceydaysn benim de 38 e verdi . Zaten ağırlaştığım için artık almasını istiyor insan bence gayet normal ilk kızım da 38 de alınmıştı
Ceydaysn Dilosseee burda okuduğum planlı sezaryenler genelde 39 u bekletiyorlar da o yüzden merak ettim sağ olun
Ceydaysn Hatice_esila oy maşallah kilosu yerindeymiş ben şuan 36 haftalığım 2750 ydi kilosu bu hafta , 38 e kadar 3 kiloyu görürüz inşallah biz de 🥰
Ceydaysn SncrMerve Anladım sağlıkla gelsinler o zaman inşallah 🙂doğum stresi sardı insan her şeyi düşünüp kuruyor işte 🤷🏻♀️
Nesibefirdevs 38 e gelipte ben hala taşırım azcik daha zaman var diyebiliyorsanız harikasiniz. Ben 36 dayım ağır gelmeye basladi
Ceydaysn Nesibefirdevs Valla yok ben de zorlanıyorum artık belimin ağrısından ağlayacak kadar 40 a kadar bekleyemezdim ama insan bir tedirgin oluyor işte malesef
havakcdl-48 Merhabalar bende bugün 34 haftalık oldum ve kilosu 2500 çıktı 37 de sezeryan ile alalım bebeğin eşi aşağıya inmiş dedi üç haftada kilo olarak ortalama ne kadar alır sizin bebekleriniz haftada ne kadar aldı ve 37 sezeryan için erken mi
Ceydaysn havakcdl-48 Benim doktorum 37 de bile alabiliriz dedi ben 38 i doldursun dedim nolur nolmaz diye , demek ki sıkıntı olmuyor sizin bebişin de kilosu iyi gibi benim de o haftalarda aynıydı kilosu 2500 dü yani , şuan 36 haftalığız kilosu 2750 normal diyor doktor
havakcdl-48 Ceydaysn inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yaa 🥰 ben sezeryan beklemiyordum biraz kafam allak bullak oldu daha çok küçük gibi geldi