zaydn 32+5 haftalık olduk doktor her sey normal dedi şimdi birden agri giriyor kramp gibi geçiyor sonra birden yine geliyor neden acaba
Yagmurgel2020 zaydn canım gidip nst ye girsen iyi olur sancı çıkarsa alt açışmana bakarlar bence 34 de öle oldum ama yalancı sancı çıktı şimdi 36+5 im hala sancım var 🙄 nst de çıkıyor az buçuk ama doktor normal dedi
Yagmurgel2020 zaydn o zaman ayak sancılarınız erken başlamış demekki yada ağır iş mi yapıyosunuz kendini sıcak tutun ben duştan sonra bi balkona çıksam doğuruyorum sanıyorum hemen sancılar giriyor dikkat edin 🙏🏼
Yagmurgel2020 zaydn olabilir ya ben bi yemek yapıyorum 50 kere oturuyorum dinleniyorm yoksa hemen sancılar giriyo
zaydn Yagmurgel2020 ben o kadar önemsemiyorum herhalde kendimi 1 günde taşınma yerleştirme yaptım herkes kızdı niye acele ediyorsun yavaş yavaş yap diye ama etraf dağınık olunca oturamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yagmurgel2020 zaydn ahhh ahhhh bende öyle sürekli iş yapan oturmayan biriydim ama iş yaptıkça inan geve uyuyamıyorum ağrılardan kendine yazık etme gerçekler yavaş yap sonra sen çekiyosun ceremesini 😌