glskyhn22_ Hanımlar tekrardan merhaba ben daha 2. Ayımdayım normalde bu evde temızlık olayını çok araştırdım siz temızlık falan yapabılıyormusunuz yani rahatça yapabılenler varmı bu zamanda yada hangı ıslerı yapabılıyorsunuz
Nnefri999 glskyhn22_ gebeliğiniz problemsiz risksiz geçiyorsa 2 ci ayda ne zorluk olacak cnm ?:) 33teyim hala kendim yapıyorum
Canselyaren glskyhn22_ sakinan göze çöp batar 🌷 19 haftaliğim bı kızım var iki yaşına girecek hergun temizlik yapiom iki hafta önce dio kose yaptım yani iki haftada bı genel olarak temizlik yaptım ağrım sızım olmadıkça ağır hiç kaldırmam eşim annem saolsun yapıyorum günlük toz al sil süpür hergun var ztn onun harici çok kirlenmiyor ztnn
glskyhn22_ Yagmur00 Ilk üç aya kadar ağır ıslı olan ev temızlıgı yapılmasın denılmıs ınternette yanı ağır ısten kastı ne onu sormak ıstedım canım yada sız temızlık yapıyormuydunuz rahatça bır sıkıntı oldu mu onuda sormak ıstedım :)
glskyhn22_ Nnefri999 Ya aslında bazen yapıyorum hıcbı sorun yok ama bugun yaptım böle fazla ayakta kalınca kasıgıma agrı gırıyor adet agrısı gıbı o yüzden korktum bı sorayım dedım :)
Beyzan738 glskyhn22_ evet canım öle ağır işler yapma mesela dolap silme uzanma yukarlara supururken fazla eğilme çok yorma kendini ilk üç ay riskli ve önemli her hamilelik için Ben birincisi düşük olunca şuanki hamileligmde çok dikkat etmeye calsyorm tmzlk yap tabiki yavaş yavaş ama haldr küldür heryeri kaldrma uzan dinlen
Yagmur00 glskyhn22_ oyle kalkıp koltuk halı silkmek falan yapmadım normal gunluk islerimi yaptım supur toz al tuvalet yemek falan yaptım yanı okdar korkma sakınan goze cop batar yawas yawas yapcan im kım gelip yapcak ismimizi
glskyhn22_ Ya çok teşekkür edıyorum zaten bı odayı süpürüyorum sonra dınlenıyorum sonra tekrar dıger oda falan bugünde kasıgım agrıdı dedım yazayım korktum bıraz o yüzden :) Çok teşekkür ederım ♥️
glskyhn22_ Canselyaren aynen tabiki öyle sakınmak degılde ılk gebelıgm ve çok tecrubesızım 😂 vede arada bu gıren adet agrıları aslında normalmıs Ama ıste ben bılmedıgım ıcın hemen herseyı soruyorum :)