Baharr_ Herkese merhaba, detaylı ultrason İçin burada Erbil Çakar çok tavsiye edilmiş ancak ben hiçbiryerde iletişim numarasını bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? 🥰
glzglz Baharr_ 0 (216) 316 43 43 Sibel Açıkalın’ın kliniğine saatlik olarak geliyor Zeynep Kamil’de görevine devam etmekte. Randevu alırken Erbil Çakar’a alacağınızı belirtmeyi unutmayın.
merveuzunn Baharr_ canım kesinlikle tavsiye ediyorum git ben de ona gittim hem detaylı ultrason için hem de ikili tarama için çok memnun kaldım
Gamzeyasarr Fiyatları nedir acaba bilginiz var mı ☺️ Bu doktor bir de Zeynep kamilde de görev alan kişi mi acaba
Gamzeyasarr 20-24 arası olan renkli dopplerden bahşediyorsunuz dimi ☺️ O doktor hala çalışıyor Zeynep kamilde ☺️
Baharr_ Şimdi Erbil Bey’e geldim gelenler çok memnun ben de sıramı bekliyorum :) 1 kasımdan itibaren fiyatlar artıcakmış bilginiz olsun
Gamzeyasarr Baharr_ deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim ben daha 11 haftalığım daha küçük ☺️ Zamlı fiyattan artık 😆
Baharr_ Gamzeyasarr o kadar detaylı inceledi ki, bebeğim yüzünü göstermedi güzel bi poz versin diye de tekrar tekrar baktı ama bizimki elini aldı yüzüne göstermedi 🙈 eğer yakınsanız ve Erbil Beyi düşünüyorsanız hiç tereddütsüz gidin derim çok tatlı bir doktor ☺️
Gamzeyasarr Baharr_ yaaa 😍 sağlık olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 tam olarak yerin adı nedir ☺️