inci_f SenHepMercimekOlarakKalacaksin 50tl :) https://www.birolicgiyim.com/urun/ecru-fiyonk-tac-terliik
Hdamla EsraErdoan intagram @mizkokulu bu sayfada istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Kendisi benim Eltim oluyor biz de birlikte hazırlayacağız her şekilde yardımcı oluruz ben de o da ☺️☺️
Dilekveuzum Estur merhaba yatak balı ve küvöz örtüsü İçin hangi tüllerden aldınız. Bende kendim yapmaya başlayacağım grek tülmü yoksa kristal tülmü alsam bilemedim.
tugbaninmucizesi EsraErdoan ikizlerin_annesi_kokulutas leyla özkan canım bizzat tanıyorum guvenebilirsin 😊
SeyidenurSevim EsraErdoan merhaba instagramda tetikhüsniye diye bi sayfa var ben orda bebeğimr takı yastığı yaptırmıştım geri kalan kapı süsünü ben kendim yaptım keçeden bebeğime özel olsun diye ama dediğim sayfada herşey var hemde çok güzeller tavsiye ederim 😌
Epelinkiran Masal_malzemedunyasi burda çok güzel malzemeler var ister alıp kendiniz yapın şater onlar yapıp göndersinler. Fiyatları da bana baya uygun geldi ben burdan minik şeffaf kutular alıp kendim süslicem içinede lokum koyup dağıtcam çok şık gözüküyor tanesi de 1liraymış kutuların
Oglununannesi EsraErdoan ben kapı süsümü eminönünden aldım onu yapmak imkansız çünkü 😂 yani benim aldığımı🙂 diğer süsleri dağıtmalık arkadaşım kokulu taş yaptı ben de süsledim güzelce 🙂 taç terlik lohusa pijamasınıda yine eminönünden aldım🙂
Cigdem91 umranozby egenin renkli dünyasından alışveriş yaptınız mı ben sipariş verdim parayı da gönderdim dönüş yapmadılar dolandırıcı bir sayfa değildir umarım !!!! 😥
Elons Bende kapı süsü ve yastık takımını tasarım_ürün sayfasina yaptirdim.cokta.memnun kaldim incelemenizi tavsiye ederim
SevcanahinBingl EsraErdoan kecee_diyarii diye bi sayfadan hepsini diger sayfalardan yarısından daha ucuza yaptırdım ama harikaaaa oldu 🙏🏼🙏🏼
SevcanahinBingl EsraErdoan terliklerimi kendım yaptım emınonuden terlık aldım danteller hazır satılıyordu diktim uzerıne tas yapıstırdım☺️