Karkubra27 develimine İlk başta inanmadım ama kullanınca sonucuna çok şaşırdım canım. Gosumden artık kan geliyordu emzirirken doktorum bana tavsiye etti aldım kısa bı surede geçirdi yıkama gerektirmiyor bir sonraki bebeginde bile kullanabilirsin
Beybisininannesi develimine ben bundan alcam https://ty.gl/lvi5tw1ccy Saf gümüş bide hacettepe tarafından onaylı 🙂 size de fikir olur belki
Leylosacl develimine ilkinde çok çektim bunda aldım bile doğum kasımda trendyoldan silverped marka aldım 999 ayar olması önemli tavsiye ederim ilk gün 2 saat taktim göğsüm yumuşacık olmustu insallah faydasını görürüm
develimine Karkubra27 aynı sizin tecrübelerinizi söyleyenler oldu hatta önceden takarsan hic sorun yasamazsin dediler, markası önemli mi? 🌸
develimine Leylosacl inşallah faydasını görürsünüz 🙏 çok araştırdım işe yarıyormuş gerçektenn. Anladığım kadarıyla 999 ayar olduğu takdirde markada önemsiz çok sağolun 🌸☺️
rengarenkduduv develimine Nikelin cilde direkt temasında alerji olabiliyor o yüzden. Gümüş kapakla kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Saf gümüş iyonlarından olması önemli. Zaten bildiğim kadarıyla sertifikalı ürünler bunlar ki açıklamalarında yazar mutlaka.