hilalsahin35 adm bence erkek genelde erkek duyuyorum ben ben dahil cevremdeki 4 5 kişinin de erkek çocuğu olcak 😂
Ozge3333 Bizde 13 haftalık olduk ama henüz gitmedik kontrole iki melegim var hayırlısı olsun inşallah 😇
Tubaa38 Mervecenan 12.haftada kesin erkek dedi 16 da kesin erkek dedi 21 de bugün gittim Kiz dedi başka doktor şok oldum
Bartinanneleri740 Mervecenan benimde 4 aylik erkeğe benziyor ama net değil iki hafta sonra bi daha bakalım dedi bizde merakla benziyoruz
Dmlbrhn adm bence kiz senesi, benkm kizim olacak insallah 🤲 hamile arkadaslarim da kiz bebeğe hamile 🌺
Puddingin Ysmnbarin Allahım önce sağlik nasip etsin sonra ne yalan soylim oğluşumdan sonra kızım olsun isterim🥺🖤
Ysmnbarin Puddingin tabi ki herkesin illa ki bi istediği vardır ama öncelikle Rabbimin sağlıkla nasip etmesi ☺️
Kbraackz Daha çevremde kimseden erkek duymadım. Sağlık ocağındaki ebe de bu sene kız senesi herkesin kız demişti.
Elmas_41 adm kimisinden duyuyorum kız kimisi erkek çözemedim ne senesi 💁♀️ benimkine de bi kız dediler bi erkek sonra yine kız ne olduğumuz da belli değil buarada 26+3 gebeyim sanırım dogumda supriz olacak bu gidişle 💁♀️🤭