Fatma656565 Yeliz2134 Meltem_harun42 benimde iki oglum var biri 6 biri 3.5 yasinda 6+2 ile devam ediyorum daha erken ama gonlumde kız var Rabbim saglikli evlatlar nasup etsin sen kac haftaliksin
Meltem_harun42 Fatma656565 benim 23. Haftam daha cinsiyet netleşmedi bi kız gibi dendi bi erkek gibi yarın detaylı ultrasona gireceğim artık belli olur
Busra2534 Mervecenan Hayır değişmiyor yüzde 10 ihtimal oluyor banada ilk kız gibi dedi belli değil dedi şuan 27 haftaligiz kız😊
alewgnc Yani astrolojik olarak cinsiyet bilinmesi imkansız denk geldi diye inanmakta safliktir.biyolojik olarak çocuğun babası bile xx ya da xy eşey gönderdiğini bilemiyorken fallar inanclarla bunu belirlemeye çalışmakta çok saçma.
Gonul_enes adm adm bence kiz senesi olacak cumki 2021 de 6 hamile vardi cevremde kendimde dahil 5i erkek 1 i kizdi
Esraninbebeleri prensesafra1_ Sedef3437 Gonul_enes 😅inşallah 🌺 inşallah rabbim bizede kız nasip etmiştir 2 erkekten sonra
Gonul_enes Sinoooom oyle bisey yok 3 cocuk dogurdum ucununde cinsiyetini 16+ larda ogrendim… ve cocuklarimin 2si erkek biri kiz😀