adm Dev bir anket ile cevabı bulalım. Bakalım 2022 kız mı yoksa erkek senesi mi olacakmış. Haydi hem ankete katılalım hem de yorumlara çökelim🙈
ebrueksii41 Merveee34 çevremdeki herkes erkek diye diye kendi çocuğum içinde erkek diye yorumlamıştı. Ancak bugün kız olduğunu öğrendim 🥰
Puddingin Ysmnbarin Allahım önce sağlik nasip etsin sonra ne yalan soylim oğluşumdan sonra kızım olsun isterim🥺🖤
Pnr_2021 adm bir oğlum var şimdiki kız olursa mutlu olurum. Ama çevremde genellikle erkeğe hamile ile dolu.
Mervecenan adm 4 ay 4 günlük olduk bugğn gittim kıza benziyor ama net değil dedi 🥴değişen var mı kız olup 5-6. Ayında
Seval1995 Mervecenan erkek olsa genelde hem erken belli oluyor hemde net oluyor kız dediyse kız dir bence
Smsahan Mervecenan ilk 3-4 ay erkek dedi 5 de kararsız kaldı 6 da kız kesinleşti🤗 28+3 günlük kız bebeğiz🌸
cekik_anne Merveikratanem ikiz bebekleri kaçıncı haftada ögrendiniz yada kese görmeye gittinizdemi mgrendiniz 🙏🏼
denizin_annesii adm doğumum Ocak ayı sonu Şubat’ın başı gibi olucak yani yeni yıl sonra olucak benimkinde doktor erkek gibi dedi
denizin_annesii Evlatlarim2 benim ilk kontrol de göstermedi için ben 21 mi 22miydi net hatırlamıyorum ama o haftalarda erkek gibi dedi doktor şuan 25+5olduk 28.haftada kan uyuşmazlığı ignem var randvm var gidince tekrar baktiricam netlesin istiyorum 🤗
deletedmom27371 adm içime devamlı erkek doğuyor. Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 😍