elfffglc Hadi sohbet postu olsun Hamilelik nasıl gidiyor biz de bulantı ve bel ağrıları var maalesef 🥲 yarın 14 haftalık oluyoruz Cinsiyetleri hangi haftada öğrendiniz biz heyecanla bekliyoruz çarşamba gidicez belli olur mu dersiniz😍
Sedamamiasya elfffglc bende yarin 18 oluyorum ama 12 de erkek dediler 14 de kız dediler. Nedense hala güvenemiyom gidince tekrar sorcam😁
Ysmnbarin elfffglc 20. Hafta da detaylı ultrason da kesin olarak öğrendim kızım olacak inşallah 😊 şu an da 23. Haftamdayım.çok şükür ne bulantım var ne ağrılarım var güzel bi hamilelik geçiyorum 😊
elfffglc Suzanne hadi bakalım bende çarşamba gidicem belki bi sürpriz olabilir heyecan çok fazla 😍 göbüşünüz çıkmaya başladı mı
Suzanne elfffglc çok az daha normalde de göbeğim vardı zaten şuan bir tık fazla bakalım büyüyor fındık 💕
elfffglc Ysmnbarin yaa maaşallah çok sevindim adına bizim de geçer inşallah bulantılar o zamana kadar 😍
elfffglc Suzanne hadi bakalım başlıyor o zaman benim de biraz göbek vardı ama büyüyor hissediyorum 😂😍