Deletedmom27362 Merhaba hanımlar ilk hamileliğim, bebek arabası almak istiyoruz ama katar veremedim bi türlü marka model tavsiyelerinizi nerden aldığınızı yazarsanız nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum nerden alacam bilmiyorum bi yardımcı olur musunuz
Hamisannesi Deletedmom27362 trend yoldan indirimden aldık 850 ye hem pusetli hem normal çok uyguna geldi aynısı dışarda 2 bin
Black-34  https://ty.gl/h3xphv681j Ben civilden markasını hatırlamıyorum kutuda hiç bakmamıştım ama dokusu kumaşı çok kaliteli idi bunlardan aldım travel sistem çok rahat ilk doğduğunda puset takılıyor falan
annemkk Limoni merhaba ben de vovo veya jojo almayı düşünüyorum ama kullanımda bir sıkıntı yaşadınız mı, ilk zamandan itibaren mi kullandınız yoksa bebeğiniz büyüyünce mi 😊
Limoni annemkk Henüz kullanmadım canım ilk hamileliğim çok araştırdım öyle aldım çok hafif ve çok rahat doğumdan itibaren de kullanılabiliyor. Vovo yu tavsiye ederim yorumlarda gördüğüm kadarıyla Vovo olan daha iyiymiş bi satıcıda öyle demişti 😊
Black-34 Cotanakk Yer kaplama şeyi çok az iyi yani hafif öyle çok ağır bir araba değil elbette bir çok araba gibi belli başlı ağırlığı var baston arabalar gibi de hafif değil ama öyle büyük ağırlıkta değil ben daha önce kocaman araba kullanıyordum valla kızımı içinde kaldırıp indiriyordum 2. Kattan o bile çok rahattı altında birde alışverişe vs gittiğimiz de koyabileceğim yer de var