Feyzanne Merhaba hanımlar 30.haftalardan sonra sanırım doktor kontrolleri sıklaştırmak istiyormuş. Ben de şu an 28.haftadayım. Doktor daha sık gel dediğinde ben her gitmemde aynı muayene parasını mı veririm? Sizin doktorlarınız nasıl bi uygulama yapıyor.
Eslemkusun_annesi Feyzanne gebelikte sorun varsa siklastiriyolar 30. Haftamda gittim 1 ay sonra gel her şey normal dedi doktorum 34 e randevu aldım 35 te de çatı muaynesi yapcak ve nst bağlar diye düşünüyorum ondan sonra 2 hafta da 1 e düşürür zaten 1 kere veya 2 kez anca gidebilirim sanırım
mutlufatos19 Feyzanne iki haftada bir çağırır ama ilk muaneye gittiğinizde ücreti verirsiniz sonra 10Gün sonra tekrar gidersiniz o zaman ücretsiz oluyo özel hastanede sizin nasıl oluyo bazen 15 gün ücretsiz oluyo
ecemsmom Feyzanne 2 hafta da bir gel diyor . İlk gittiğinizde muayene ücreti verdiyseniz en geç 14 gün sonraya kadar aldığınız randevu da vermiyorsunuz 2. ücretsiz oluyor yani
Eslemkusun_annesi SncrMerve evet 10 gun geçerli muayne ücretleri 10 günü aşınca tekrar ücret alınıyor
Feyzanne mutlufatos19 ben muayenehaneye gidiyorum hastane değil de. Bi kere on gün icinde gitmek durumunda kalmıstım gebeliğin baslarında. O zaman ücretsiz demişti sekreter. Ama on gün olunca ben de ücretsz diye biliyorum. İki hafta derse zaten muayene ücreti 500 tl ayda bin tl edecek…
Kderdenzmsl Her doktor farklı oluyo sanırım ben en son 29. Haftamda gittim şuan 33. Haftadaym 35 de gel dedi 🤷 son haftalarda sanırım sıklaşıyo haftada bir olduğu için kontrol olarak gidiyorsunuz 10 günden fazla olursa tekrar muayene ücreti odeniyo
Feyzanne Kderdenzmsl benim doktorum da henüz iki haftada bir gel demedi ama burda hep okuyorum genelde 30 dan sonra 2 haftada bir kontrol edelim diyormyş doktor diye. O yüzden sordum. Gittğim doktor pahalı malesef kücük bi sehirde yaşıyorum cok imkan da yok baska yere de gidemiyorum
mutlufatos19 Feyzanne haa maşallah nerde yaşıyosunuzda bu kadar pahalı bence 1ayda 1 ücret vermeniz lazım sizin 10 gündem sonra ücretli olması çok pahalı olur ALLAH kolaylık versin
Feyzanne mutlufatos19 sağolun ya amasyada yaşıyorum iki tane özel klinik var ama bu doktora da liseden ber gidiyorum diye bu doktora gitmek istiyorum diğer doktor da sanırım 300 tl falanmış. Devlet hastanesinde geçem sene iki üç doktor birden gitti biri istifa etti diğer ikisi tayin oldu. Aşırı kalabalık doktorlar istese de ayrıntılı ilgilenemiyorlar ve koronadan dolayı o aşırı kalabalığa girmek istemiyorum. Yazık kadınlar üst üste biniyolar valla beş dk muayene olabilmek için. 😕 böyle bi durum var bakalım doktor henüz bir şey demedi
mutlufatos19 Feyzanne amasya demek pahalı şehirmiş tayin için orayı yazmayalım 😂 devlet hastaneleri öyle oluyo valla ALLAH yardımcınız olsun kolay değil 500 tl vermek doktor iki hafta derse sende 10. Gün gelebilirmiyim de eğer parasal yönden sıkıntı olursa sizin açınızdan ben daha 16 haftalığım 25 günde bir gidiyorum arada gidiyorum 10.günde kalp atışını duymak için 😂😂
Feyzanne mutlufatos19 amasya cok guzel sehir cok cok rahat edersiniz tayin olursanız amaaa imkanlar kısıtlı işte bu sağlık eğitim ya da alışverş anlamında 😁 onun dışında çok sosyal, ulaşımı kolay ve güvenilir bir şehir ☺️
Feyzanne mutlufatos19 yani çok özel durumlarda samsun çorum çok yakın oralara gidiyor insanlar ama onun dışında devlete falan gidersiniz yani o kadar korkunç değil ben biraz şımarıklık yapıyorum sanırım 😁
mutlufatos19 Feyzanne siz bişey demediniz ben fiyatı görünce çok şaşırdım zaten eşim çorumlu biliyorum yanı 😂