MerveeD illy forum Yaşam hastanesi Ahmet ısıktan mükemmel bir doktor benımde ilk gebeliğin 2 bucuk aylık hamileyim ona gıdıyorum ve cevremdekı hamıle bayanların çoğu ona gıdıyor ve cok memnunlar. Ama medical parkta ceren hanım var oda cok ıyıymıs
dml33 illy arzu dorukta dogum yaptm cnm iyi doktordu kalabalikti ama şimdi 2.ye hamileym kararszm kalabalikligindn cocukta vae gidip 1 saat bekliyebilirmym bilmiyorm
illy MerveeD Ahmet Bey’in çok fazla hastası var bizim ailede de bütün bayanlar ona gidiyor açıkçası bu yogunlukla çok iyi ilgilenebilir mi o beni kaygilandiriyor
MerveeD illy yogunluguna ragmen acıksası bende cok tereddüte kaldım ama ıyıkı de gtmısım butun hastaları ile ayrı ayrı ilgileniyor saat kac olursa olsun msj atar atmaz hemen dönüş yapıyor.
MerveeD illy medical biraz tuzlu ama ıkı arkadasım ceren hanıma gıdıyor cok memnunlar onuda tavsiye ederim
Balbaby illy Medical park Ahmet Yıldızbakan’ a gidiyorum güvenle gidilebilecek çok tatlı bir doktor muayene ücreti 215 tl
dml33 illy ilkte cocuk yoktu bide bekliyorduk şuan cocuk var kolay kolay durmuo bnde kararsizim o yuzdn
makbus33 Bende Arzu Doruk’a gidiyorum çok yoğun randevulu gitmemize rağmen 45 dk 1 saat bekliyoruz çoğu kez. muayene esnasında çok sevecen çok rahat ama mesajlaşırken çok soğuk. Muayene ücreti 250 TL
dml33 makbus33 mrhb dogum ücreti nedir konuştunuz mu bnde ilk dogumu arzuda yaptm memnundm kalabalikti o zmnda
makbus33 Ahmet Işıktan’a bir arkadaşım gidiyordu çok memnundu ve 6.ayında bebeğini kaybetti. Doktor bir türlü sebebini bulamadı. Başka doktor teşhis koydu. Hamilelik öncesi küçük bir operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Şuan o doktoru asla tavsiye etmiyor.
Slnn1122 makbus33 bende arzu doruka gidiyorum sordum 5.500 dedi ama epidural hariç diyor yani o da en az 2 bindir yani 7.500 mal olur doğum
makbus33 dml33 aslında bana fazla geldi ama bilmiyorum çünkü diğer hastanelerde arkadaşlarım 2500 e yapıyor medical parkta bile daha uygun