zeynnn5441 Zeynep1592 Test bozuk olabilir tekrar deneyin. Ve Test yaptıkdan sonra 10 dakika içinde olan sonuç doğru
Kumru_ Zeynep1592 Testin geçerli olması için çizginin ilk on dakika içinde oluşması gerekiyor. Ben de bir kere banyoda yan bırakmıştım birkaç saat sonra böyle çıkmıştı ama maalesef gebelik yoktu:( Siz sabah ilk idrarla tekrar deneyin☺️
gizem-ipek Zeynep1592 Testlerin içeriğinde genelde 20 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın gibi bir yazı oluyor, ilk 5dk da sonuç veriyor çünkü. Testte yanlışlık olabilir canım tekrar farklı test alıp yap istersen.
baharelifbbasdag Zeynep1592 Test bozuk . Bozuk olmasa bile ilk 5-10 dakika arası çıkan sonuç doğrudur 1-2 saat sonra oluşan doğru sonuç vermez 😊
Fatma_6868 Bnmde çok kez böle oldu ya test bozuk oluyr yada akııyorya mürekkebi ondan oluyr cnm yinede tekarala sen
Zeynep1592 Fatma_6868 Doğrudur ya trendyoldan almıştım gelirken bozulmuş olabilr ama 38 . Günüm hala adet olmadım bakalim hayırlısı
gizem-ipek Zeynep1592 Çok iyi anlıyorum canım seni, umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🤲🏻😊
Zeynep1592 Kumru_ Allah izin verirse ben düşük yaptim canim haziran da ondan sonra da bir adet geçirdim bu ikincisi ama olamadim şimdide korkuyorum biraz ama yine ayni şeyleri yaşarım diye
Kumru_ Zeynep1592 Oo yeniymiş daha olur inşallah 🌸Eğer düşününüz küçükse hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle. Ben de beş haftalık bir düşük yapmıştım sonrasında bir oglum oldu sumdi yine hamileyim. Allah en kısa zamanda hayirlisiyla size de nasip etsin 😍
_Aska_ Zeynep1592 Bende iki kere düşük yapdım çok zor bir dönemlerdi sizi çok iyi anlıyorum😔 inşAllah tez bir zamanda güzel bir bebişiniz olur🙏
__hamisbianne__222 Zeynep1592 Ben test yaptım anında çift çizgi oluştu bence tekrar bı test alıp yapın en fazla 15 dk içinde çıkması lazim