Gamze-38 İyi günler kızlar 16+5 günlük hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum ve 2. Gebeliğim sadece bazen sertleşme hissediyorum 🤷♀️
-deniz- Gamze-38 benim de 2. Gebelik 17de hissetmeye başladım. Aşırı bi hissetme değil minik minik hissetmeler diyeyim
Cansuyum34 Gamze-38 merhaba sizle aynı durumdayız,benim de ikinci gebeliğim,umarım bu hafta hissederiz, karnimda bazen kayar gibi bir his oluyor ama henüz pıt pıt hissetmedim
guzelbebegimmmmm Gamze-38 19+5ten selamlar ☺️ Benim bebiş bi dk durmuyor canım ya😂 harika bi his. Rabbim herkese yaşatsın inşallah
-deniz- Gamze-38 ama ilk gebelikte bu kadar hissetmiyordum. Yüzüstü bile uzandığımda hissediyorum bunda. Gamze-38 İlk çocuğunuz kaç yaşında
Gamze-38 Cansuyum34 inşallah kuzum bende de sertleşme oluyor arada ama şöyle güzel bi tekme hoşuma giderdi 💃🏻😂
Serrammm Benimde 2. Gebelik 16+3 olduk bende tam hissedemiyorum doktorum 80 kg olduğum için 18. Haftaya kadar bekle dedi karın yapısıyla alakalı galiba 😊 her gün sola yattıktan sonra sırtüstüye geçiyorum sadece baskı yapıyor karın duvarına harekette değil yani 😊
Gamze-38 Serrammm günümüz de aynı nerdeyse kilo da kuzum bende beklemedeyim sanki ilk gibi telaş yaptım 😍 sağlıkla gelsin minişin☺️