Kamumu 28 inde detaylı randevum var. Kendi doktorumda gelirmi bakma. Veya daha sonra sonuçları benim mi göstermem lazım. Kendi doktoruma randevumu almam lazım. İlk deneyimim olacak 😂🤣tecrübesizim
Aag06 Kamumu kendi doktoruna sen gotureceksin sonuclarini canim onlat bakiyor randevu alacaksin hemen almana gerek yok rutin kontrolune giderken goturceksin
ozge07070 Kamumu valla benimde 16 kasımda çok heyecanlıyım doktorum bana perinatoloji uzmanı bakıcak dedi sonucunu kendi doktoruma gösterecekmişim benimde ilk gebeliğim ♥️🥰🙏🏻
unemere Kamumu Detaylıya özele gittim o sıra devlette takipliydim şimdi doktorum özele geçince özelde devam ediyorum.
Birmelekbiranne Aag06 Ben Detaylıya girdim sadece bir ultrason kağıdı verdi doktor normal mi? Başka bir şey almam gerekiyor muydu 🤷🏻♀️
RumeysaNur34 Bende ayın 18 inde girdim sonuçları aldım Kasım 4 ünde randevum var o zaman kendi doktoruma götüreceğim 😊
QueenMommy Kamumu ben detaylıdan çıktıktan sonra randevu almadan direk doktoruma gittim aldı içeriye baktı boştu allahtan