Prensesannesi89 23 haftalık hamileyim 1 saattir fena bir şekilde sancım var belimede vuruyor hastane gitmelimiyim tehlikeli mi bilgilendirirmisiniz
busra5501 Prensesannesi89 nerene geliyor canım sancı. Bende 25 haftalık olacağım vajinam ağrıyor korkuyorum ama normal sanırım. Sancın geçmezse acile git bri baktır için rahatlasın benim bebek şu an aşırı haraket halinde o yüzden geçer mi diye bekliyorum
Alya2733 Prensesannesi89 gaz sancısı ola bilir Bi ılık duş al canım soguk almış ola bilirsin o aylarda sancı olmaması lazım canım Bi sağlık ocagına yakınsa görün derim bebeğin kalp atısına falan bakarlar orada da ebe var buraya geldim de direk alıyor lar
ikiPrensesAnnesi20 Prensesannesi89 benim de öyleydi şimdi 25 haftalık oldum simd de alt tarafta ağrı var
Annenaz Prensesannesi89 canım hemen git. Ben gitmedim hemen bi süre bekledim. Erken doğum riskim var. İhmal etmemelisin bence
Prensesannesi89 busra5501 karnımın her yeri tamamen ağrıyor belimede midemede vuruyor şimdi hastaneye gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur
busra5501 Prensesannesi89 git kuzum geçmiş olsun buraya da haber ver Allahım şifanızı versin. İdrar yolu enfeksiyonu veya üşütme de olabilir inşallah birşeycik olmayacak. Korkma Allahım yardım etsin
Prensesannesi89 Alya2733 dün baya bi evle uğraşmıştım doktor eğilip iş yapma demişti dün iş yaparken mecbur eğildim ondan mı kaynaklı bilmiyorum şimdi kendi doktoruma gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur canım
Mimik Uzun sure sabit duracagin biseyler yaptin mi?… Ben taze fasulye ayiklamistim uzun sure sabit halde, hic rahatsizligim olmadi yaparken, ama sabaha dogru kirkunc bir bel agrisiyla uyanmistim… Sende bunun gibi biseyler mi yaptin?…
Prensesannesi89 Mimik dün tuvalet banyo yıkadım evi falan sildim birşeyim yoktu biraz belim ağrımıştı dinlenince geçmişti sabah kalktığımda da birşey yoktu namazımı falan kıldım saat 1 de çok kötü bir ağrı girdi yarım saat kesintisiz şmdi 1 2 dk kesiliyor geri geliyor
Mimik Prensesannesi89 InsaAllah biseyin yoktur canim, ihmal etme ama olur mu, doktoruna git…icin rahat etsin😘😘😘 Saglicakla🥰
Prensesannesi89 Alya2733 evi temizlemem gerekiyordu canım mecbur eğiliyorum eğilmeden iş yapılmıyor ki