Busy kedivebebekannesi5555 Alper yurdasiper e gittim ben cok memnun kaldım. 345 liraydı sanırım fiyatı o civarda. 1 saat sürdü tüm organlarına parmaklarına kadar baktı her yerini bize gösterdi tek tek. Yüzünün fotoğraflarını da telefonumuza attı ve çıktı olarak bi dosya halinde verdi. Cok memnun kaldım cok ilgili hoş sohbet tecrübeli bi doktor
Sahin1 kedivebebekannesi5555 biz Kütahya’dan Turgay Şener’e geldik. Hatta bizim burun kemiği kısa ölçüldü sonra kütahyada 4 doktora gittik hepsi Turgay hocanın üstüne ölçmek saçma olur işinin en iyisi dediler. Ve Turgay hoca sayesinde rahimde direnç olduğunu öğrendik çift doktora gidiyorum söyleyen olmamıştı tavsiye ederim
kedivebebekannesi5555 deletedmom87894 normal muayeneye Yunusemre devlet Hastanesi’ne gidiyorum İlkay orala
deletedmom87894 kedivebebekannesi5555 evet bende ilkay hocaya gittim çok iyi kadınartık malesef randevu bulamadığımdan döndü hocaya geçtim onada iyi diyorlar bakalım😍doktorlar iyi Yunus Emrede
kedivebebekannesi5555 deletedmom87894 evet döndü hocanın da iyi olduğunu duymuştum kaç haftalık gebesinn😊
Prenseslerinannesii Turgay Şener e gittim çoğu kişi suratsız falan diyor ama biz çok memnun kaldık epey tecrübeli
Pamukummm Bende gideceğim herkes Alper yurdasiperden çok memnun 😇 burda kalayım tekrar önerilere gözatayım😍
kcnr Bizde turgay hocaya gittik herkes çok ters faln diyordu ama aksine çok iyi davrandı bize anladığım kadarıyla kilolu gebelere karşı biraz sert konuşuyor onun dışında işinin ehli eskişehirdeki tüm doktorların hocası gibi 😂🤭