Esra56 Merhabalar anneler ben 14+3 günlük hamileyim doktora gittim ve bana. Cinsiyetini erkek olarak söyledi degisme yanılma olabilir mi bana ne kalp atışını dinletti ne dogru baktı
Merve_KOPUK Esra56 erkekler daha erken gösteriyomus doğruluk payı olabilir ama icin rahat etsin istiyosan bi sonraki kontrolunu bekle canm çünkü bana 2li taramamda erkek dediler 20 haftamda kiz olarak netlesti 😂😂
mutlufatos19 Esra56 valla ben 12+5 de kız demişti 16 da erkek dedi belli olmuyo valla canım ama kalp atışını felan dinletmesi lazım peki ikili tarama testini sordumu sana yaptıracakmısın diye
gbyalcin Esra56 bize de o haftalarda kalp atışını dinletmeyi bıraktılar. Doktorumuz zarar vermeyelim diye dinletmek yerine ultrasondan göstermeye başladı. Erkekler daha erken gösteriyo diye biliyorum. Bana 12. haftada cinsiyet tahmini yaptı kız diye, 16. haftada kesinleşti 😊
Esra56 Merve_KOPUK ben baska doktora gittim kendi doktorum kovit olduğu için..ve ultrason kalitesi kötüydü..
Merve_KOPUK Esra56 ozaman biraz daha sık dişini bi sonraki kontrolunu kendi doktorunla yaparsin insallah netlesir hersey
Esra56 Merve_KOPUK önce sağlıklı olsun ama hamile oldugumu duydugumdan beri icime hep kız doğdu inşallah sonu seninki gibi olur
Esra56 Merve_KOPUK ben 11. Haftada yaptrdm ikili taramayi o zaman doktor cinsiyet icin erken demisti bu gitmemde 3 lü tarama testim yapilcak belki o zaman net belli olur cinsiyeti.
Merve_KOPUK Esra56 olur olur biraz daha büyümüş oluyo hem bebiş daha net bisy soylenebilir 😊 Rabbim gönlüne göre versin canm insallah
Mimik Degisimi olabilir, 12+6da burada bi anneye %80erek demis, 17+0 da kiz oldugunu soylemis doktor… InsaAllah erkek ya da kiz, saglicakla kucagina alirsin canim yavrunu😘
Esra56 Oncelerden bi hoca bna oglum olcak demişti ona inanmadm tabiki onu verecek olan Allah inşallah doktor yanilmistir kizim var der dua et benim için lütfen