Tugbatugba-8181- 20 aylık kızım var sürekli emiyor. 7 haftalık hamileyim doktorum folik asit verdi 4. Haftada daha doktora gidemedim. Ama çok halsiz düşüyorum.zaten iştahlı bı insan değilim bulantilardan iyice iştahım kapandı. Size bunun için eksra bı takviye verdi mi doktorunuz 8. Haftada gel dedi ama yarın gitsem başka takviye verir mi ki
tgba715 Tugbatugba-8181- genelde 4. Aya doğru multivitamin ve demir ilacı veriyorlar. Bi kan değerlerine baktır belki erken verir. Beslenmene dikkat et zorla da olsa kaliteli gıdalar almaya çalış bu belirtirler çok normal 🤗
ikincifindik Tugbatugba-8181- hayatım bende 10 haftalık hamileyim oğlum 13 aylık. Sürekli emmiyor. İştahım yerinde yiyorum. Yediğim halde çok halsiz oluyorum sen yemeden çok daha kötü olursun. Folik asit haricinde herhangi birşey kullanmıyorum
Mrv1007 Tugbatugba-8181- çok kusuyorum diye bana erkenden multivitamin başlamıştı doktorum, 6. Haftamdan beri içiyorum. Şimdi 18+6 oldum ekstra olarak demir ilacı ve magnezyum desteği alıyorım
Hcrklk123 Tugbatugba-8181- Canım benimde halsizliğüm ve bulantım çoktu bana dr.Eleneral 1 diye bir vitamin verdi çok iyigeldi.Vitamin değerlerime falan da bakmadan verdi yani sende kullanabilirsin.Bu arada ben Ankaradan yazıyorum özel bir hastanedeki doktor verdi.Üç ay dolıncada Elenetal 2 ye geçtik şuan onu içiyorum .Sanada tavsiye ederim.
Aselinkooo 13.haftada decavit ve ferrum verdi. Biri kan biri vitamin canım. Fplik asitte kullanıyorum kaldığı, için bitene kadar sonra almicam. 3.aydan sonra yazıyor yani ekstra bunları öncesinde sadece fplik asit
Burcudonmezer 20.haftamda doktorum folik asidi bıraktırdı. İçerisinden tüm vitaminler ve folik asit olan başka bir ilaca başlattı. Ocean mummy kullanıyorum. İçeriği çok temiz şu an 38. Haftamdayım hala kullanıyorum. Ayrıca demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum