Hanzademerve Aryapoyraz yaaa🥺 Allah bi sancıda kurtarsın canımm zor tabi ilerleyen aylarda işte bizde bi heves 🙃
Onner Hanzademerve 3.ay bitene kadar benim de hiç karnım yoktü dümdüzdü, şimdi 4. Ay bitti beşinci aya yeni girdim, karnim baya çıktı 15 gün icinde özellikle, kilo da almadım ailecek şaşkınız ilk gebelik oldugu icin birden çıktı garip geliyor😅
MMmerve_ Hanzademerve benım ılk gebelıgımde 7ıncı aya kadar cıkmamıstı canım sımdı ıkıncıye gebeyım 12haftanın ıcındeyım karnım cıktı cunku genıs oldugu ıcın alıstı gobek🤣🤣merak etme cıkar
Aselinkooo Hanzademerve şakamısın kız 🤣 2 ayda ne göbeği. Ne belirtisi kimisi, 2 aylık oluyor daha gebelikten bihaber. Bekle zamanla olur o.
Deryaiso Hanzademerve kız ne güzel işte keşke bende senin yerinde olsaydım 3 aylıktı çıktı ortaya saklayamadım şimdi kocaman 8 aylık gibi göbeğim daha 6 ya yeni girdim oturup kalkarken zorluyor
Vmelike Hanzademerve gün gelicek allahım keşke azıcık dursa da uyusam diyeceksin çorap giyerken nefes nefese kalıcan ey gidi ey tadını çıkar bu hafifliğin 😅😅
nurunhayali 17+4 günlüğüz ikizlere gebeyim 12. Haftadan sonra belli olmaya başlamıştı😅 şimdi baya büyük 😅🥲
Carriebradshow nurunhayali ayy benim daha 10. Haftadan belli oluyor göbeğim. Üstelik şimdi 48 kiloyum. Zayıfım ama göbeğim çok büyüyecek gibi 🙈 hiç ikiz gebe görmedim yakınlarımda acaba ne kadar büyüyor göbek merak ediyorum.
mutlugebeee Hanzademerve kız 2. ayda göbek nereye çıksın fasulye kadar bebek😂 benim 24. haftamda bile hala yoktu dışardan kimse anlamıyordu 27’de falan anlaşılır hale geldi😂😂
Yeliz2134 Ben beşinci ayımı bitirdim biraz tek çıkmış göbek benimde hiç yok ilk gebeliğim yeterli besleniyorum heralde
Merve_0109 Hanzademerve Ben 16 haftadan sonra çıktı simdik hiç bir kıyafetime sığmıyorum geçen söz elbisemi giyim dedim kolumda kaldı kafamdan bile geçmedi 60 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 33+0 ❤️