elfkara Kızlar selam 7.haftadayiz şükür daha hiçbir şey almadim siz ne zaman alışverişe başladınız, şundan muhakkak fazla al dediğiniz ne var paylaşır mısınız teşekkürler
Fatma_4224 elfkara eger internet den alacaksanız indirim oldukca alın. Ama internet ile ugrasamam toplu alışveriş yapayım diyorsanız 6. Aydan sonra başlayabilirsiniz 🤗🤗🤗🤗
HavvaGuzey elfkara canım alışveriş dediğin şey para ya bakıyor eğer maddi gücün yerindeyse çıkar bir günde alırsın ama yok parça parça alayım çok yük olmasn bir anda dersen 20 haftadan sonra başla en geç 35 de hersey tamam olmalı bence çünkü 36 da artık doğabilir 36 haftalık bebek prematüre olmaz
Alya2733 elfkara cinsiyetini iyice öğren başla ben öyle yaptım say hesapla bebek yaza denk geliyor sa zıbın al yazlık falan bez al şimdiden bakım ürünleri al cinsiyet belli olunca Başla
Busra2013 elfkara suan 21 haftamdayım 18 de basladım 5.6 parca elbıse aldım ofa cınsıyet ogrendım dıe heyecandan suan durdum 30 da baslarım dıe umut edıyorum
Fatma_4224 elfkara ben anne yada anne adayı değilim ama yiğenlerimi de kendi elimde büyütmüş kadar oldum bol bol hastane çıkışı alın en azından elinizin altında 5-6 adet olsun
Zeysezer elfkara tercih meselesi toplu alacaksan 25den sonra da alabilirsin ben 15.haftada cinsiyeti öğrendim her ay birkaç bi şeyini alarak yaptım şuan 25teyiz son kargoları bekliyorum yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye temizlemeye geçicem
2-prensesannesiii elfkara Ben 25ten sonra aldım şuanda 28 haftaligim ufak tefek şeyler kaldı 30dan sonra da çantamı hazırlar koyarım kenara çünkü 6 aydan sonra ağırlaşıyorsun
gldn065807 elfkara kasımda ayrıntılı var ondan sonra basliycaz inşallah tabi bizimkiler alıyor ama ben almadım henüz bisey
-Ozge- elfkara 12+4 te cinsiyeti öğrenince başladık şuan 35 haftalığız odasından hastane çantasına kadar herşey hazır doğumu bekliyoruz nasipse ben çok geç döneme alışveriş bırakmayı doğru bulmuyorum hem ağırlaşıyoruz son dönemde hemde inanın eksik bitmek bilmiyor mutlaka birşey çıkıyor oyuzden erken başlayıp herşeyi hazır etmek en iyisi