zehraosmanogluu Hiç kaydım yok muayene de olmadım gideceğim hastane buhafta kapalıymış bu hafta doğum olursa oraya git dedi direk kaydım hiç yok doğuma direk gitsem alırlar mi bilginiz varmı.
Papatyaytt zehraosmanogluu bende bu cevabı merak ediyorum burada byerde bekliyeyim çünkü bende hamileleik takip kontrol için alamıyorum randevu ve direk gitsem. Bebide alirlarmi acaba
Seraykrblt zehraosmanogluu ben bir arkadaşa sordurmuştum burdan 37 haftadan sonra acilden giriş yapınca alıyorlarmış öyle söyledi bende bi kere muayene oldum orda 2 hafta sonra gel dedi ama randevu düşmüyor artık doğuma giderim herhalde
zehraosmanogluu Seraykrblt ay inşallah burda kapalı olacak doğumhane direk oraya gitmeyi düşünüyorum inşallah alırlar öyle acilden ortada bırakmazlar herhalde dimi Öyle
Ilknurgamze1 zehraosmanogluu Benim bildiğim acilden giriş yapınca alıyorlar bi sorun olmuyor ilk gebeliģimde gitmiştim almışlardı beni ama doğum yapmadım o hastanede nstye falan bağlanmıştım sadece
zehraosmanogluu Seraykrblt evime biraz uzak biliyomusunuz o yüzden ben esenyurtta oturuyorum burada dogumhaneler kapalı bitek orası var işte 40 dk trafik olursa 1 saate yakın yol giderim ondan
Seraykrblt zehraosmanogluu kız ben gibisin aynı bende Küçükçekmecedeyim 🤣 inşallah gidene kadar yollarda sefil olmayız
zehraosmanogluu Seraykrblt inşallah inşallah yolda doğurmam 😅 sancımi evde çekmek istiyodum cunki evde baya çekip öyle gitsem sıkıntı olmaz herhalde dimi su kanama olmadığı müddetçe 😁😅
Seraykrblt zehraosmanogluu valla her türlüsünde de doğuran gördüm ondan net bişe diyemem🤣 sancı olursa düzenli direk git bekleme🤣