Burcu-112 35 haftalığım iki adım yürüyemiyorum sanki solunum sıkıntısı çekiyorum var mı yaşayan normalde çok hareketli bi insandım yorgunluk ağrılar geçmiyo 😢😢
Aycha Burcu-112 Merhaba, Geçmiş olsun. Hamileliğe bağlı doğal durumlar olabileceği gibi, başka bir durum nedeniyle de bu sıkıntıları yaşıyor olabilirsiniz. Tedbir amaçlı bir dahiliye ( iç hastalıkları) uzmanına muayene olunuz derim, naçizane.
Yagmurgel2020 Bende o haftada başladı canım bide karnım çok büyük amniyo sıvım çok yüksek şuan konuşurken insanlar bayılcam sanıyo o derece perşembe günü doktoruma sorcam bakalım 😢 36+5 im şuan
Gzmduru Ah ah o nefes darlığı beni mahfetti 33 haftalığım ama benim gebeliğimin başlarından beri var bu sıkıntı bacaklarımın agrısı çiş sorunum daha büssürü yanlız değilsin yani 😏
Dilaraa1 Gzmduru 18 deyim benimde baştan beri var ya bide panik atağım of geçer sanmıştım demekki böyle devam edecek
Gzmduru Dilaraa1 ara ara geçiyo ama doğurasıya kadar böyle gidicek canım ben şuan konuşamıyorm bile adam akllı bide üatüne kuru öksürük çıktı sanki paket paket sigara içiyomuşum gibi afedersin balgamlı analık çok zormuş annemi şimdi anlıyorm 😢😢
UmayGul Dilaraa1 31 den beri boyleyim dogurana kadar gecmicek belli ki benimde panik atagimi tetikliyor🥺
Dilaraa1 UmayGul suan bile tutuyor paniğim. Sanki bogazim da bisey var gbi nefes alamayıp ölecekmişim gbi vs hep kötü şeyler düşünüyorum ya bıktım
Burcu-112 Valla herkes aynı demekki bende de panik atak var anksiyete var bir sürü şey düşünüyorum iki adım yürüyemiyom bazen çok zor çok Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı