EzgicanAtacan lutfiyeozkan ben sidefer kullanıyorum içinde tüm vitaminler folik asit dahil herşey var
Necla06 lutfiyeozkan regenesis kullanıyorum ama ücretli durumun varsa kullanmanı tavsiye ederim bütün vitaminler mevcut ve bana mide bulantısı yapmadi 👍🏻
acemianne21 lutfiyeozkan bn multivitamin kullaniyorum icinde tum vitaminler var hem hamilelikte hemde emzirme aninda kullanabilicem cok faydasini gördum
Selim_Alparslan lutfiyeozkan canım Folic Us Plus çok güzel yeşil kutuda doktoruma ilk gittiğimde gösterdiğim en iyisini almışsın dedi öneririm
lutfiyeozkan EzgicanAtacan teşekkrüler. Kapsülü nasıl peki ben elevit kullanıyodum ama tadından dolayı içemiyorum artık 😷
Necla06 lutfiyeozkan ilk gebeliğimde elevit vermişti başka bi doktor O da bi hap ama yanı nasıl tadı var akıllara zarar kullanabilenin masallahi var 👏🏻
EzgicanAtacan lutfiyeozkan valla seni de endişelendirmeyim ama ben hamile değilken de zor hap yutanbiriyim 1 kere yutuyorsam 10 kere öğürüyorum ve ağlayarak kusarak yutuyorum. bu vitamin de baya boyut olarak büyük. tadı biberiyeli ama hemen yutarsan tadı gelmiyo🤮
Dugus1996 lutfiyeozkan bende elevit kullanıyodum ama çok mide bulantısı yaptı birazdan sağlık ocağına gidip sorucam
Necla06 Gk-love valla en içten dileklerimle tebrik ediyorum 🙋🏻 Koklamasamda çok afedersin 5 dk içinde çıkıyordu geri 🤦🏻♀️ 3 kere içtim hepsi gitti
Gk-love Necla06 hadi ya😖😖 okadarda kötü değil birde maltofer kan hapı içiyorum ilk etap midemi bulandırdı ama devam ediyorum ikisinede
cherry6128 lutfiyeozkan bende regenesis kullanıyorum. Balık yagı ve dıger vıtaminlerıde ıcınde barındırıyor. Gece yatarken ıcıyorum midem bulamasın dıye
lutfiyeozkan Bana yumuşak kapsüllü vitamin ilacı lazım yoksa çok midem bulanıyo yutamıyorum 😫😫😫😫 kokusuz olması çok önemli
Melke35 İmom kızlar balık hapı şeklinde yutması kolay iki türlüsü vr biri şuan diğeri doğumdan sonra süt ve anne için araştırın tabi doktorunuza sormadan da almayın