Minik0222 Kızlar şimdi ultrasondan çıktım. Kafası BPD 25+5, HC 24+6, Karnı AC ise 22+5 çıktı. Ayak kemiği de 23+2 çıktı 🙁 hepsi farklı neden öyle. Böyle bir durumla karşılaşan varmı benim gibi.
bahtnurr1 Minik0222 ilerleyen dönemlerde gününü tamamlıyor zaten. Birde bu kadar değerlere bakıp kendinizi yıpratmayın. Bi sıkıntı olsa doktorunuz söylerdi. Ben sadece boy kiloya bakıyorum kağıtta
Sogancik Minik0222 canım benim sürekli oynuyor kafa değeri. Çok üzerinde durup canını sıkma. Bunlar hassas ölçüm. Bir sonraki kontrolde daha başka sonuç çıkabilir.
Minik0222 Sogancik Kado87 bahtnurr1 bsra1595 Ylzz00 Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim ilk gebeliğim çoğu şeyi ilk kez öğreniyorum. İlk kez bu duyguları tadıyorum. Öğrenmiş oldum çok sağolun tekrardan ❤️🦋
bsra1595 Kızlar hıc sorun yapmayın benım oglumda bas ölçümü 3 hafta onden cıkıyordu 25 haftadan ıtıbaren basladı 39da dogum yaptım ve doktorum hep yapısal bısey hatta bu cocuk cok zekı olur demıstı oglum sımdı 6 yasında evet abartılı degıl ama başı bıraz buyuktu suan okadar zekı ve akıllı bı cocuk oldu hıc sorun yapmayın