toocin esra572 çatının esneyebilen ve bebeğe göre şekil alabilen bir yapısı var. Sırf çatı dar denilerek sezeryan kararı vermek doğru değil.
esra572 Annecikkkk111 Canım yürüyüş yaptım ben hep yer çekiminin etkisiyle baş agirligiyla baş aşağı duruyor. Fazla kilo almadan sende mutlaka yürüyüş yap kilo alınca dönmesi zor oluyorms
Annecikkkk111 esra572 çok yürüyorum hatta evde hiç uzandığım yok sürekli temizlik halindeyim sıcak suya oturma plateste dahil ama hâlâ yan inşallah döner
esra572 Annecikkkk111 sıcak su kaslarini açar bebegine etkisi olmaz kuzum açıklığı artırır. Temizlik değilde emekleme harektleri varya youtubede bebeğin baş aşağı dönmesi için bi onlara bak ama doktoruna danisarak yap
momsturk Melikemreclk ya tabi öyle ama yardım edecek kimsem yok cidden ve bazen ister istemez yetersiz kalırsam kompleksine giriyorum. ama oğlum 32den beri baş aşağı duruyor o bu kadar çabalarken annesi de çabalasın da normal doğuruversin 😂
MelisaMila esra572 Sezeryan olacağım genel anestezi ile. Bel fıtığı kasık fıtığı siyatik ağrı diz ağrısı bin tane sıkıntı çıktı 2. Doğumum olacak. İlkinde hiç böyle değildim
Tugcedemirr esra572 yok canım kanalda değilmiş ama son haftam olduğu için vede ayakları aşağı bölgeye çok baskı yaptığı için öyle hissediyormuşum