Burcu-baby Meleklerimmm3 çok güzel yanıtlamışsınız teşekkürler 🌼🌼 doğru diyorsunuz kordon kanı için hastane ile görüştünüz mü acaba presodür nasıl işliyor hiç bilgim yok ve her hastanede yapılabilen brşey. Mi acaba
sedayener- Arkadaşlar şimdi hastaneeen geldim ağrım vardı muayene oldum doktor eski doğuma bağlı açılma var dedi nedemek oluyor bu
esra572 sedayener- ben bİlmiyorum canım ama açıklığın eski dogumundanmi kaldı demek bu anlaadim post aç bence önemli bişey olabilir
Melikemreclk Burcu-baby vücuduna göre çok aşırı bir büyüklük varmı öle görselde çok dikkat çekici gibi mi acaba
Burcu-baby Melikemreclk yok kız koca kafalı dediğim yani lafın gelişi 😀 vücuduna göre normal tabi biz mm lik ölçümlerini bilemeyiz normal sen ben nasılsk o da öyle ama doğum anında anneyi zorlayacak orantıda demek ki yoksa absürt bir görüntü yok ki ortada senin ki de öyledir sen heralde vucüdunq göre başı büyük bir bebek gibi düşünüyon 🌼🌼
momsturk esra572 benim bugün çatı muayenem vardı. doktor bebeğin başı büyük gibi sezeryan ihtimali yüksek dedi. ama çatıdan sonra normale engel bişey görünmüyor dedi. ben yürüyüş yapamıyorum. bi yerlere gidiyorum tabi de yürüyüş adı altında yapamıyorum. belim çok ağrıyor. evde pilates topu ile kanala indirme hareketleri yapıyorum.
esra572 momsturk Çatı nasıl geçiyor canım. Senin düşüncen ne nenistiyorsun İnşallah istediğin gibi olur
Melikemreclk Burcu-baby ahahha ilkte öle.dusunmustum doktor genetik dedi her bebeğin baş çevresi aynı boyutta olmaz dedi bende takılıyorum doktora diom koca kafalı bebeğim🤣🤣
Burcu-baby Melikemreclk tabi ki de öyle zaten çatı muayenesi oldunuz mu bilmiyorum ama olursanız eğer bebeğin baş çevresini çatınızla orantılıyorlar benim çatım çok dardı hiç açılmam da olmadı yarım cmcik oldu mesela bebeğin de başı cm olarak büyük olduğu için haliyle normal doğum olması çok zor oluyor absürt bi görüntü yok yani ortada bende doktordan ilk duyduğumda canım çok sıkılmıştı 😀
edasahbazsahin Evde dört dönüyorum valla😂😂 hurma yemiyorum da 😂 38+5 heeeeer şey hazır kızım yok😂 doğum şeklimiz normal olarak görünüyor 😊
esra572 edasahbazsahin ay maşallah canım hurma da yemelisin mutluluk hormonu verip dogumu kolaylastryormus
MrsCansu esra572 37+5 olduk ama bişey yok hurma yürüyüş pilates topunda açılmaya yardımcı olacak hareketler ama tık yok 😅
MrsCansu Dicle63 aaa sizinle biz aynı zamanlı gidiyoruz 😅 tahmini doğum tarihi 11.11.2021 gösteriyor değil mi
Yakubra esra572 merhaba benim de ilk gebeliğim 37+2 bugun kontrole gittim nstde sancım çıktı ama açıklığım yoktu. Ne olacak ben de bilmiyorum. Sancıların şıklasinca gel dedi doktor 🤷🏻♀️
esra572 Yakubra AA şuan nasilsin duzensizmiydi canım hadi hayirla sağlıkla gelsin minnosum dogum pozisyonundami
Glz15 37+6 dan selamlar , şimdilik normal doğum bekliyoruz ama ne zaman olacağı belirsiz bi sonraki randevum 2 kasım yani o zamana kadar doğum olmaz dedi 😅 Biran evvel kurtulmak istiyorum ama nasip tabiki 🌺
Papianneoluyor_1203_ esra572 Ağrı kesiciler ile iyi olmaya çalışıyorum :(((( Doğumum çok farklı oldu. 5 cm açıklığa kadar geldim sezaryene karar verdim son dakika. Şimdi pişman değilim keşke o sancıları da çekmeseydim direkt sezaryen olsaydım. Tabi ki dikişler ağrıyor sızlıyor başım çatlamak üzere boynum omuzlarım. Ama yine de o sancılardan daha iyi.🥺
esra572 Ayseesr ay Maşallah bende yürüyüş artı hurma canım. Çatı muanesi yapıldı mı acaba. Ada cayina cesaret edemiyorum korkuyorum bsy olur diye .kilosu kaç canım
esra572 mhbbbera bacaklarim kopuyor comelme asla yapamıyorum yuruyusuyapiyorum bende canım muanen nasıl geçti çatı yapildimi tekli sayi yemek gerekiyormus burda öyle okudum sebebini bİlmiyorum ama
mhbbbera esra572 ben yurtdısındayım burda catı muayenesi yapmıyorlarmış hersey yolunda güzel dedi amaidrarda protein cıktı tahlile gönderdilrr inşallah viddi birsey değildir
Tugcedemirr esra572 yok canım kanalda değilmiş ama son haftam olduğu için vede ayakları aşağı bölgeye çok baskı yaptığı için öyle hissediyormuşum
Aycaaa571 esra572 tek nevresimler kaldı hazırlıklar bitti Allahın izniyle bebeğimin herşeyi çok şükür iyi pozisyonu kilosu sağlığı iyi Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
esra572 Leylakkk döner canım takla bile atar benimki de hep öyleydi yan baş aşağı baş yukarı hep değişiyordu