AdenEva Bukettt-5 benim 21 hafta bitti ama tanıyanlar bilenler hariç anlaşılmıyor hamile olduğum 🤦🏻♀️
Mom6272 Bukettt-5 12. haftaya girince karnım sivrileşti ve büyüyor karnımın her yeri kaşınıyo🥰 ben zayıftım hiç karnım yoktu ondan sanırım
Bukettt-5 Mom6272 bende zayıf hamile kaldım önceden dümdüzdü karnım şuan ufak bi göbek var gibi ama gaz mı yoksa başka bişe olduğu içinmi var o karın bilemiyorum 😬🙈
teletabi Bukettt-5 oğlumda 22 den sonra biraz çıkmıştı şuan 18+6 tekrar hamileyim bunda 15 ten beri hafif vardı son bir haftadır biraz daha belirgin oldu
gamzosgamzos Bukettt-5 14+5 iz baya belirgin karnım ikinci gebeligim kiloluda degilim 49 ile hamile kaldım yani hic gobegim yoktu ama kızımdada 14 15 .haftada belli olmustu sanirim ic karnım dar 😊
Zehraspl Bukettt-5 14. Haftadan sonra buyudu karnim suan 18 haftaligim karnima top koymus gibi duruyo🤣🙈
Evlibayannnnn Benim daha ilk hafta çıktı sanki🤣 içim dar galiba 36dayım şuan felaket incecik bacak zor taşıyo zayıf uzun boyluyum 65kg şuan ilk 6 ay kustum ona nazaran hala 1 hafta önden gittik şimdi dünyaları yiyom doyma hissim yok🥺
Mom6272 Bukettt-5 ilk zamanlar gaz olduğuna emindimm siskinlik falan da vardı ama suan yok kesinlikle gaz değil bebiş kendini gösteriyo artık senin de öyledirr😍
HavvaGuzey Bukettt-5 benim ikinci gebeligim doğru düzgün hamile karnı 30 dan sonra çıktı şuan 34 hafta ama karnım çıktı çıkalı hayat da zorlamaya başladı