Sblut23 Kızlar sezeryan doğum da epidural mi spinal mi? Bunların arasındaki fark nedir anlamıyorum hiç? Ve hangisini önerirsiniz?
Deryaiso Sblut23 benim bildiğim epirual normal doğum için olan yöntem spinal sezeryan için olan yöntem ama deneyimlileri bi dinleyip öğreneyim bende
efesmom Sblut23 okuduğum kadarıyla epiduralde tamamen hissizlik oluyomuş spinalde dokunmalar hissediliyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende öğrenmek isterim 🤷♀️
Cagla-91 Sblut23 ben de daha doğum yapmadım ama spinal sezeryan epidural normal doğumda oluyor diye biliyorum 🙆♀️🙆🏻♀️😂
marbling10 Deryaiso Cagla-91 İkisi de anestezi şeklidir. Epidural illa normal doğumda yapılır diye bir kaide yoktur. Üstte link paylaştım farkları google da var zaten
Sblut23 efesmom daha önce sezeryan olan çok kişi var burada ama cevap vermiyorlar çünkü kaynana postu değil 😄
ogretmen_anneee Sblut23 sen şimdi postun başını kaynana diye değiştir hemen yazarlar 300-500 tane yorum 😂
Sblut23 ogretmen_anneee ya zaten sinir oluyorum annelerin gün etiketini yapıyorum hemen değiştiriyorlar sanki ben bilmiyorum doğrusunu ama sadece annelerin gün odasına cevap geliyor 😄😄😄