biranne3cocuk Merhaba, Düzce Üniversite Hastanesinde Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı?
QueenMommy biranne3cocuk memnunum ben baya baktılar zaten prof bakıyo Fikret hoca bende persembe gitmiştim fiyatı 460 olmus
2005_aysn QueenMommy merhaba ben de Düzce denim kotroller için hangi hastaneye gidiyorsunuz doğumu nerede yapmayı dusunuyorsunuz
biranne3cocuk QueenMommy kaç dakika sürüyor. Bebeği renkli görme şansımız oluyor mu peki CD vs veriliyor mu?
QueenMommy 2005_aysn arastırma hastanesi betül hanıma hidiyorum kontrole ve doğumumu da ona yaptırmayı düşünüyorum çok tatlıs bir doktor
QueenMommy Bebegimveben0811- o perinatoloji ikili test detaylı ultrason riskli gebeliklere bakar geçen perşembe detaylı için gitmiştim ona
QueenMommy Bebegimveben0811- onu tam olarak bilmiyorum duymadım ama detaylıya gittiğimde pek konusmadı hemşiresine bilgi veriyodu o bize söylüyodu ama illaki beğeniliyordur prof sonuçta
QueenMommy Bebegimveben0811- gebelerle muhattabı olmuyor eğer bir sıkıntı yoksa ki hemşire seni bilgilendiriyor zaten doktorlugu gayet iyi aynen ama sen ona neden gidicen ki riskli değilse alper yada betüle git bence gökhan hocanın muaneside fazla ücret
Bebegimveben0811- QueenMommy ben bilmiyordum riskli doktor olduğunu bide bisey dah sorabilirmiyim burası devlet hastanesi değil mi neden ücret aliyolar ?
QueenMommy Bebegimveben0811- Arastırma hastanedi tam devlet değil tam özelde özele göre az alıyolar devlete göre doktorlar iyi öyle söylim