Ayseee4238 -ir3m aç tok farketmez ben tok olarak gitmiştim ayrıntılı da 20 ile 24 hafta arası yapılıyor
incisu -ir3m ikili test için aç tok farketmiyor ☺️ Detaylı ultrason 22 de başlayıp 24 bitiyor ama bazı özel hasteneler 26. Haftaya kadar bakıyor devlette yapmıyorlar bildiğim kadarıyla özel hastane birde araştırma hastaneleri yapıyor
Hilalkhrmn417 -ir3m ikili testte açlık tokluk farketmiyor kan tahlili sadece korkulacak bir durum yok detaylı ultrasonda yine makinalar aynı değişik birşey yok kullandıkları başlıkları farklı sanırım detaylida 20 24 arası yapılıyor 😉
-ir3m incisu instagramda az önce bir yazı gördüm de detaylı ultrasonu mutlaka yaptırın falan yazıyordu şuan 12 haftalığım benim için baya erkenmiş teşekkür ederim 😊
Poyrazin_annesi Ikılı test ıcın kan verılıyor. Detaylı ultrasonada benım doktorum 20 ve 24 arası bakılıyor ama 21 de daha ıyı demişti
-ir3m Poyrazin_annesi bilmediğim için ilk başta korkmuştum şu alttan muayene beni çok korkutuyor bir kere yaptılar düşük tehlikemde dedim buna dayanamıyorum bu çocuğu nasıl doğurucam ikili testte de alttan muayene var sanmıştım
Poyrazin_annesi -ir3m ben alttan muane olmak ıstemıyrm sezaryqn olacagım ıcın. Cokmunacıyor alttan muane
-ir3m Poyrazin_annesi ben çok kötü bir devlet hastanesine gitmişim 20 yaşındayım bide öyle bi davrandılar ki sanki kurbanlık koyun kesim haneye geldi çok panik yaptım acının doktorla alakalı olduğunu düşünüyorum ben
-ir3m Ayseee4238 internetten baktım bazı durumlarda alttan muayene olabiliyormuş bebeğin pozisyonu anne karnı esnekliği falan ama kabul etmem bir sonraki hafta yaptırırım öyle olursa şuan tam 12 oldum
Ayseee4238 -ir3m Yani çok nadir durumlarda yapılıyor genelde alttan muayene benim 36.haftama kadar yapılmadı hiç 36da çatı muayenesi oldum sadece