Rabia4650 Merhaba kizlar . Ben hamilelik çekimi yapacağım ama şuan 32 haftaligiz daha karnım tam istediğim boyutta değil sanki çok daha büyür dediğiniz hafta varmı . Ne zaman yapılmalı sizce çekim
Merveishak Rabia4650 merhaba, 28 den 33 arası en iyisi diyorlar, belki seninkini fazla büyümez. Benim arkadaş da hamile demeye şahit lazımdı 😅 doğuma kadar da öyleydi
NESLIHAN_ Rabia4650 Bende sizin gibi düşündüm karnım çıksın iyice diye ama çok zorlandım çok yoruldum kendinizi dinç ve enerjik olduğunuz hafta da gitmeni öneririm bu haftalar da git bence
-Ozge- Rabia4650 32. Haftada yaptık çekimi fotoğrafçımda 32den sonra çekim kabul etmiyordu. Zaten 32de bile çok zorlandım 2 saatlik bir dış çekimdi bir ara gözüm kararıp yere çöktüm yorgunluktan çok geç döneme bırakmayın ağırlaşmadan yapmanızı tavsiye ederim
linaaryaa Belki bir iki hafta daha bekleyebiliriz benDe 32 haftamdayim sanki hergun biraz daha büyüyor gibi 🥰
Rabia4650 NESLIHAN_ bende ondan korkuyrm birde erken doğarsa içimde kalır diye düşünüyorum ama biraz daha buyurse fotograflarda daha güzel çıkar sanki
Annesininbitanesi1 Rabia4650 evet benim baya çıkmıştı canım çok kasılmalarım vardı hemen yaptırdım bişey olur diye