Kubra-nisan Dediğim gibi ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Adetim gecikti 5 gün evde ovulasyon testi yaptım üç gün üst üste t çizgisi C den çok koyu çıktı olabilir mi?
Deniz59 Kubra-nisan bende onla öğrendim t çizgisi C çizgisi kadar koyuysa hatta daha koyuysa gebelik olabilir yüksek ihitşmalle gebelik testi yap bide
Rabbiminemanetii Kubra-nisan hamile olabilirsiniz , ya gebelik testi yapın yada kan verin. En garantisi kan vermek olur. Hayirli sonuçlar olur insallah
nevamm1 Kubra-nisan ben öyle öğrendim canım t çizgisi C den saha koyuydu gebelik testi yap bulursam atarım testin fotoğrafını
Busraserdarrrr53 Kubra-nisan evet bende hamilelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra evde ovulasyon testi vardı yaptım iki tane koyu çizgi çıktı iki hamileliğimde de ovulasyon testinde çıktı😅
Kubra-nisan nevamm1 evet ya benim öyle sürpriz bebek tüp bebekten sonra korunmak istemedim kuzum daha 6 aylık umarım zorlanmam
Bfduam Kubra-nisan Allahın işine bak, Tupten sonra kendiliğinden kalman ne güzel:) Dr neden Tup yaptı sıkıntı neydi?
Bfduam nevamm1 evet burda resmen T patlamış. Adetin geçmişti sanırım, daha öncede paylaşmıştın yanlış hatırlıyorda olabilirim.
nevamm1 Kubra-nisan şimdiden hayırlı olsun canım eğer erken yumurtlama değilse hamilesin bebegin daha küçükmüş ama Allah yardımcı olur bir şekilde stres yapma gelirsin üstesinden haber ver olurmu test yapınca 🌹
Kubra-nisan nevamm1 test verdim kan tahlili şansa laboratuvarda sorun çıktı yarın tekrar verin dediler
nevamm1 Bfduam adetim gecmemisti yanlış hatırlamıyorsam 7 gün kala koyulasti ama benim baya bı erken yumurtlama olmuştu adetten hemen sonra.
Bfduam Kubra-nisan Sonra nasip olunca her türlü oluyor işte, ins bebektir bu sonuç, Rabbim gönlündekini versin.
Hayal-123 Kubra-nisan merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisiniz 🙏🏻 benim eşimde de sperm hareket azlığı var ben bir dem hamile kaldım kalp atışı olmadığı için aldılar eşinize bisey kullandırdınız mı acaba