acabakim Kızlar meme uclarim yara oldu ve koyu halkasına kadar kızardı emzirirken çok acıyor. Lansinoh kullandım doğumdan bir ay önce başlayarak ve 999 ayar gümüş kapak da kullandım her emzirmeden sonra taktım. Ama geçirmedi. Hamazinc krem verdi aile hekimi ise yaramadı. Ayva jeli surdum olmadı. Zeytinyaği surdum olmadı. En son Hülya Kayhan meme ucu yağı denedim biraz yatıştırdi. Memelerim açık uyuyorum geziyorum sütyen takmak hayal. Emzirirken ağlıyorum . Duşta çok acıyor doğum yapalı 27 gün oldu. Aynısını yaşayan var mı, geçiyor mu bunun acısı bana tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sanki hiç duzelmeyecek gibi geliyor ve ağlıyorum dikişlerim de acıyor zaten. Lohusa psikolojisi de kötü hemen koyveriyorum annem çok kızıyor her şeye ağlama diyor ama elimde değil. Bebeği daha kucağıma alamıyorum memelerim ısırgan otu basmışlar gibi zonkluyor çünkü. Bana yardım edin canlar yeni anneler tecrübeli kişiler 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
ruveyda98 acabakim kuzum emzirmeden önce kendi sütünü aür ve bebek emerken hava almadığına dikkat et kahverengi kısmı tamamen alsın ağzına geçmiş olsun inşallah iyileşir hemen
Sogancik acabakim canım çok üzüldüm 😔 ben daha doğum yapmadım. İnşallah burdan birisi öyle bir öneride bulunur ki hemen geçer yaraların.
Asudeprenses acabakim nisavit diye bir ilaç var onu dene ,inşallah faydası olur ,birde kendi sütünle ıslat her emzirmeden sonra o da iyi gelmişti bana,zaten bir süre sonra geçiyor o yaralar az kaldı, biraz sabret
RabiaTtlyr acabakim dogum yapalı 1 ay oldu ve hala benimde geçmeyen gögüs ucu yaralarım var kullanmadıgım şeyler kalmadı denemediklerim kalmadı ama hala geçmedi aynı şekil bende emzirirken aglardım ve sanki gögüsümün ucunun yarısı yok gibi şuan da silikon gögüs ucu aldım emzirirken onu takıyorum biraz olsun hafifletiyor yine sonra gümüş kapak takıyorum
Mihriballim Sizi o kadar iyi anlıyorum ki sanki bebeğin dilince jiletle varda parçalıyor gibi Bi acı sezeryanı unutturmuştu bana. Gümüş kapağı sürekli olarak kullanın bana tahin yağı iyi gelmişti tahminin üzerine çıkan yağdan sürmüştüm emzirdikten sonra yıkamadan yada silmeden emzirebiliyorsun sonrasında azıcık daha sabır geçicek inşallah
acabakim Mihriballim tahin yağı denememistim deneyim inşallah iyi gelir. Sabrediyorum isyan etmek gibi olsun istemiyorum ama emerken rendeleniyor gibi aciyor aynen
AdenEva acabakim sultanc Herkese cevap verip sadece emzirme şeklinden bahseden 2 kişiye cevap vermemeniz ? 😂 yardımcı olmaya çalışıp postunuza cevap veriyoruz bi teşekkürler demek ya da en azından beğenmek size fazlalıı geliyor sanırım 🤷🏻♀️
acabakim sultanc dikişlerimden dolayı oturamıyorum ve yatay pozisyonda dik duramıyorum ondan kaynaklı galiba dediğiniz gibi😬
acabakim RabiaTtlyr Allah size de şifa versin inşallah tek bir şeyde kalmayıp birçok şey deneyip iyi geleni bulmalıyız galiba
Deriin acabakim cok gecmiş olsun kiz kardeşim lahana yapragı koymuştu her iki tarafada sütyeni üstüne takmişti baya iyi geldı sizde deneyin umarım faydası olur netede bakın nasıl yapıcanız yazar
acabakim Deriin çok teşekkür ederim lahana yaprağını çiğ mi koydu acaba. Gözümde direk lahana sarması yaparkenki gibi haşlanmış yapraklar canlandı 😅
Buket1509 acabakim mustelanın kremi çok çok iyi geliyor canım denedin mi istersen bi dene hemen rahatlatıyor gerçekten
AdenEva acabakim meme ucu yaralarını iyileştirseniz de kaynağını bulmadıktan sonra tekrarlayacaktır. Bence doğru emzirip emzirmediğinizi kontrol edin bebek ağzına memeyi neresine kadar alıyor vs YouTube videolar izleyebilirsiniz ya da bi emzirme danışmanına başvurabilirsiniz
acabakim AdenEva dikişlerimden dolayı tam oturamıyorum ve ben dik duramayinca belki de yanlış pozisyonda tutuyor memeyi haklısınız
Deriin acabakim evet canım cig olarak orta kısımlarında al dırek yaprak inşallah sanada faydası olur 🥰