Ben iki çocuğumda da 30 kilo aldım ve aşırı yemekten değil ! Normal porsiyonlarda yedim günde üç öğün. Ben normalde de aşırı yemem aramam yemeği. Benim aldığım kilonun 15 e yakını ödem oldu ikisini de normal doğurdum ikisi de 3 buçuk kilo üstü ve 52, 53cm doğdu doğduktan bir ay için de ben hamile kaldığım kiloya geri döndüm hepsinde de ikişer üçer defa şeker testine girdim hiç birinde de de çıkmadı çocuklar da tokmak gibi maşallah 🧿 üçüncüye hamileyim 15 haftalık hamileyim su an 2 kilo almışım penir yumurta süt kefir muhakkak hepsinde çok tükettim. Et ciğer tavuk balık lahana turşusu lahana sarması ıspanak pırasa nohut gibi ürünleri de tüketirim hepsi yarım veya 1 porsiyonu geçmez. muz hiç birinde yemedim bunda da yemiyorum Elma mandalina üzüm gibi meyveler tüketiyorum yarım elma bi mandalina gibi. Tamamen bünyesel ben hamile kalınca resmen balon gibi şişip doğurunca da iniyorum evde sürekli hareket halindeyim her gün sabah 7 gibi kalkarım ev işi yemek çocuklar derken oturduğum da saat 5 olur. Bu kadar hareket az yemeye Rağmen benim her yerim siser 😅