Fulyaaa1 Sametnida merhaba sizi kovid postunun altında görmüştüm merak ettim? Covid misiniz sanırım eşiniz koviddi
Sametnida Fulyaaa1 evet eşim pozitif cikti sanirim bende pozitifim ama hamd olsun suan cok iyiyiz gece yatarken nefes darligi oluyor hafif ama bunada şükür. 🤲
Nig Herkesin farklı zamanlarda dönüyor. Benim bebeğim 33. Haftada dönmüştü pozisyon almış ama henüz kanala tam girmemiş. Kimisinin bebeği hiç dönmüyor zorunlu sezaryen oluyorlar. Eğer dönsün istiyorsanız sevde pozisyonunda durmak tavsiye ediliyor:)
Drydgs Sametnida Ben 28 de gittim kuzum dönmemiş normal dedi herşeyi artık 32 de diğer kontrolde gorucem ins 🤣
Nig Sametnida secde yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakmayın, yerleri dizlerinin üstünde siliyormuşsunuz gibi işte 🤣
Nig Elbruzebru secde yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakmayın, yerleri dizlerinin üstünde siliyormuşsunuz gibi işte 🤣
Elbruzebru Nig bugün kontrole gittim bugün 30+3 günlük bebegım doğum pozisyonunda bu zamandan sonra değişir mi
Zebtay5 Benimde 36 da dönmüştü şuan 38 haftayız kanala henüz girmemişti doğum esnasında da girebiliyormuş değişiyor herkes de farklı seyrediyor durum