Comologgo Biz bu sabah 29 haftalık olduk yakışıklımla , ama hala isim bulamadık :) siz ne isim dusunuyorsunuz
ftmnr_drgt Comologgo 21+6 iz kızımla, 22+4 kızımın gelişimi 🤗 ismimiz daha ilk aydan belliydi kız da erkekte olsa ayni olucaktı kızımız Armin ❤
Comologgo ftmnr_drgt yaa ben de kız olsa armin veya Eylül koyacaktim erkek ihtimali çokça sürpriz oldu secemiyorum 😍
ftmnr_drgt Comologgo Biz hamileligimi öğrendiğimiz anda Armin dedi hem kız hem erkeğe uyumlu şimdi kısmet kızımıza 🤗 Ismiyle yasasın miniklerimiz🤗 inşallah gönlünüzce bir isim bulursunuz 🤗 Aren de güzel bir isim ama biz kız ve erkeğe uyumlu düşündük Armin i❤
Comologgo symyldrm ay en korktuğum haftalar . Çok zorluyor mu bebiş sizi 😍 ismi çok şirinmis 😍 sağlıkla gelsin
Comologgo Seraykrblt iki isim biraz zor olmayacak mı ben de başta ikili düşündüm eşim kimse iki isim kullanmaz sen de bozulursun deyince vazgeçtim:)
Seraykrblt Comologgo bana kalırsa Dalya koyucaktım ama eşimde Ömür istedi dedi ikisini koyalım bu bizim doğuracağımız yeni nesil olacağından değişik isimler kullanırlar diye ikisini koyalım hangisini isterse onu kullanır diye Ömür Dalya yaptık🥰
Mrs-Turkk Comologgo 34+3üzz kızçemlee hala karar veremedik ismeee kontrolüm varr bugüün kızımıı görücemmm❣️❣️🥰
Burcu1562 19 haftalık olduk bu sabah kızımı görmeye gidicem 🤗 bizde eşimin ısrarıyla kızımızın adını asel lina koyduk ☺️