Fadime422 Arkadaşlar 11 haftalık hamileyim çatlama olmasını istemiyorum ne zamandan itibaren ürün kullanmam gerek ve sizler hangi ürünleri kullandınız? 🤰🏻
Ccgdm Fadime422 mustela çatlak yağını kullanıyorum 18 haftalıgim ama bence 14.haftadab itibaren kullanılabilir göbek bir anda çıkmaya başlıyor çünkü
Nurklc38 Fadime422 biol yap kullandım fakat çatlamışım 🤦🏼♂️ Bünyen buna müsaitse ne kullanırsan kullan son aya gelince çatlıyorsun 😔
symyldrm Fadime422 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 38+6 olduk hiç çatlak olmadı bol su içmekte çok önemli hem içten hem dıştan nemlendirmek gerekiyormuş önemli olanda nemlendirmek zaten
blueberyy00 Fadime422 12 den beri hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum arada birde vazelin 16. Haftadayiz ama ful düzenli kullanamıyorum inşallah işe yarar
Elfidaa 27.haftadayim dün akşam yatmadan önce karnımın çok yerinde çatlaklar gördüm 😭 daha bir gün öncesinde hiç birşey yoktu
mom8327 Lierac iyi diyorlar ama yapın müsaitse çatlarsın ben bio oil aldım ama o bitince Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağına başladım daha çatlama zamanım gelmedi bekliyorum bakalım
tomrisveannesi Fadime422 herkesin göbeği farklı zamanlarda çıkmaya başlıyor. Sen kullanmaya başla bi zararı yok nasıl olsa 🙂 benim göbeğim 5. Ayda çıkmaya başladı mesela ama ben 3. Aydan sürmeye başladım. Bir de çatlak olayı genetikmiş annende falan varsa ne sürersen sür çatlarmışsın