kadifemsii elaweannesi hayır ilk kez alıyorum. %80 indirimden kızımın yaşına uygun güzel birşey bulamadım bende bir mont alayım dedim
elaweannesi kadifemsii tamam böyle işte canım orda cüzdanı 9₺ De yansıt düşer gene faturayı onayl son olarak
Ezehraa elaweannesi ben almaya çalışıyorum ama kartı kabul etmiyor siz nasıl aldınız ? İki kart denedim
elaweannesi Ezehraa ya bilmiyorum ki canım elimdeyse indirdim aldım baya biraz kurcalayın olur inş ya müşteri hizmetlerini arayın yani bende sıkıntı olmadı nedense
Ezehraa kadifemsii bende de çıkıyor 96 TL diye ama altta da ücretsiz kargo yazıyor nasıl olacak anlamadım 😏
Aslaninannesi01 kadifemsii ben sipariş verirken 96 TL falan yazmamıştı bilgim yok yardımcı olmak isterdim
Esra3890 elaweannesi ya çok güzel hepsi güzel gunlerde giysin prenses benimde kızım m olacak hepsine bayıldım hangi uygulama bu adı ne yurtdışındanmi geliyor
elaweannesi kadifemsii yaptın mı sonuç ne oldu umarım yapabildin bu arada montta güzeldi güle güle giysin
Ezehraa kadifemsii ya ben sinir oldum kartıda kabul etmiyor PayPal mı nedir ondan mı aldınız siz 2 tane kart denedim olmadı
elaweannesi Yaren_garip tmm tatlım o normalde olan ücret ama bak ödemeye geç yansımaz görürsün onayla yani cüzdanda olanında yansıt kullan onuda we başka ödeme olmuyor ikinci siparişe 96₺ kargo war bak yap anlarsın
1999luanne elaweannesi nasıl sayfa bu ne kadar güvenilir daha önce alışveriş yaptınız mı bide neden o kadar geç kargo
elaweannesi 1999luanne yurt dışından geliyor ondanmış canım burda yorumları oku teyit esinde kurdum postu ben aldım baya güwenliymiş sanırım ucuzluğ alışmadık ondan garipsiyoruz Yani gelen memnun kalan sorunsuz ürün alan annelerimiz war diyim
kadifemsii elaweannesi yaptım canım cüzdanımdaki parayı da kullandım 39 TL çekti kartımdan 🌸 umarım tüm geldiğinde gümrük ödemesi diye 96 TL istemezler 😀😀